Πώς ο Λουτσέσκου «έφτιαξε» τον Ότο - Η στήριξη στον Ισπανό που πήρε φανέλα βασικού

Ο Γιόνι Ότο πήρε φανέλα βασικού στον επαναληπτικό με την Μπάνια Λούκα και η κίνηση του Ραζβάν Λουτσέσκου να τον ρίξει στην αρχική ενδεκάδα μόνο τυχαία δεν ήταν…
Πηγή: sdna.gr
Πώς ο Λουτσέσκου «έφτιαξε» τον Ότο - Η στήριξη στον Ισπανό που πήρε φανέλα βασικού
Photo Credits: @PAOKFC

Ο ΠΑΟΚ κινήθηκε με σχεδόν ίδια συνταγή και στην Βοσνία, έχοντας μόλις μια αλλαγή στην σύνθεσή του. Αυτή του Γιόνι Ότο αντί του Ζοάν Σάστρε στα δεξιά της άμυνας. Προφανώς ήταν μια κίνηση άκρως στοχευμένη και δουλεμένη από πλευράς Ραζβάν Λουτσέσκου.

Είχε προηγηθεί ένα αρκετά δύσκολο διάστημα για τον Ισπανό μπακ καθώς η καλοκαιρινή προετοιμασία ολοκληρώθηκε με πρόβλημα τραυματισμού που τον έθεσε στα… πιτς αρκετές ημέρες προτού η αποστολή αναχωρήσει από την Ολλανδία.

Και μάλιστα τραυματίστηκε σε ένα φιλικό παιχνίδι των ασπρόμαυρων που δεν πήγε καθόλου καλά για τον ίδιο. Στο ματς με την Γκενκ, όπου ο ΠΑΟΚ «πληγώθηκε» από δυο δικά του λάθη που έφεραν ισάριθμα γκολ από τον αντίπαλο.

Όλα αυτά, όπως είναι εύκολα αντιληπτό, τον επηρέασαν σε μεγάλο βαθμό καθώς και για τον ίδιο ήταν ένα προσωπικό στοίχημα να πάει καλά η πρώτη του προετοιμασία στον Δικέφαλο μετά το εξάμηνο προσαρμογής στην ομάδα.

Γεγονότα και καταστάσεις που δεν πέρασαν στα ψιλά από τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος ανέλαβε δράση και τις προηγούμενες ημέρες κάλεσε για φαγητό τον Ότο. Είναι κάτι που συνηθίζει να κάνει ο προπονητής του ΠΑΟΚ μεμονωμένα με παίκτες, όταν θέλει να τους μιλήσει, να τους ντοπάρει και να δείξει ότι είναι εκεί για τον καθένα ξεχωριστά…

Ο Λουτσέσκου του υπογράμμισε πως τον πιστεύει, πως περιμένει πολλά από εκείνον, του ζήτησε να μην επηρεαστεί από τα λάθη που έγιναν σε μια περίοδο που είναι «αποδεκτά».

Και γι ´αυτό μόνο τυχαία δεν τον έριξε στο αμέσως επόμενο παιχνίδι του ΠΑΟΚ, δίνοντας στον Ισπανό ψήφο εμπιστοσύνης!

Διαβάστε ακόμη...