Μπράντον: Η στιγμή που “λύγισε” και η επιστροφή

Ο -πολύτιμος- Ισπανός ετοιμάζεται για το comeback.
Πηγή: paok24.com
Μπράντον: Η στιγμή που “λύγισε” και η επιστροφή
Photo Credits: @PAOKFC

Ο Μπράντον Τόμας δίνει το δικό του αγώνα, με στόχο να επιστρέψει και πάλι στην αγωνιστική δράση και να τεθεί στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Ο Ισπανός επιθετικός του ΠΑΟΚ, που ανέκαθεν έμενε μακριά από τραυματισμούς, υπέστη κάκωση στην πρώτη αναμέτρηση με τη Σάμροκ Ρόβερς για τα πλέι οφ του Europa League κι έκτοτε βρίσκεται στα… pits.

Ο Μπράντον, που σε αυτή τη φάση θα ήταν υπερπολύτιμος εφόσον ήταν στη διάθεση του Λουτσέσκου, “λύγισε” από τον πόνο κι έχει μείνει για ένα σημαντικό διάστημα εκτός, ωστόσο, όλα δείχνουν ότι πλέον είναι κοντά στην επιστροφή.

Αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, ο Ισπανός θα μπει στο κανονικό πρόγραμμα και θα είναι ξανά διαθέσιμος μετά τη διακοπή, μπαίνοντας και πάλι στην “εξίσωση”, με φόντο την άκρως απαιτητική συνέχεια.

Ο Μπράντον έχει να επιδείξει μέχρι στιγμής 5 συμμετοχές στη φετινή σεζόν, όλες στην Ευρώπη. Ξεκίνησε βασικός στα 2 παιχνίδια με τη Μπόρατς Μπάνια Λούκα και το ίδιο συνέβη και με τη Μάλμε, ενώ ήταν στο αρχικό σχήμα και στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Σάμροκ Ρόβερς.

Διαβάστε ακόμη...