Focus σε Ζίβκοβιτς και Μπράντον Τόμας

Δεν εμπνέει ανησυχία η κατάσταση του Άντριγια Ζίβκοβιτς, ενώ ο Μπράντον Τόμας, που συμπληρώνει πέντε εβδομάδες εκτός προπονήσεων, θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τη διακοπή.
Πηγή: sport24.com
Focus σε Ζίβκοβιτς και Μπράντον Τόμας
Photo Credits: @PAOKFC twitter

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θα επιστέψουν την Πέμπτη (10/10) στις προπονήσεις και χωρίς τους διεθνείς θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το ντέρμπι στην OPAP Arena με την ΑΕΚ (20/10).

Στο ιατρικό δελτίο των πρωταθλητών Ελλάδας μπήκε το όνομα του Άντριγια Ζίβκοβιτς, που λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο δεν ταξίδεψε στην πατρίδα του για να ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής Σερβίας.

Ο Ζίβκοβιτς αντιμετωπίζει πρόβλημα και λόγω της επιβάρυνσης που είχε το τελευταίο χρονικό διάστημα θα ακολουθήσει πρόγραμμα με θεραπείες, χωρίς για την ώρα τουλάχιστον να τίθεται θέμα διαθεσιμότητας του στο πρώτο ντέρμπι Δικεφάλων της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Άλλωστε και η απουσία του από τις υποχρεώσεις της εθνικής του ομάδας, προέκυψε μετά από συνεννόηση του ποδοσφαιριστή με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Σερβίας.

Από εκεί και πέρα, το ενδιαφέρον σε αυτό το διάστημα της διακοπής θα στραφεί στην περίπτωση του Μπράντον Τόμας που παραμένει στα πιτς από τα τέλη Αυγούστου.

Στις προπονήσεις πριν από τον αγώνα με τον Λεβαδειακό ο Μπράντον είχε ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και λογικά θα προσπαθήσει από εδώ και πέρα να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

Κάτι που θα εξαρτηθεί αν επιμένουν οι ενοχλήσεις στην ποδοκνημική που τον έχουν κρατήσει τόσο καιρό εκτός.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα προσπαθήσει στις προπονήσεις που θα μεσολαβήσουν μέχρι το ντέρμπι με την ΑΕΚ να εντάξει τους παίκτες που έχουν αποκτηθεί στο τελευταίο κομμάτι των μεταγραφών όσο γίνεται περισσότερο στη φιλοσοφία του.

Φυσικά και θα προσπαθήσει να διορθώσει κάποια από τα κομμάτια του παιχνιδιού στα οποία η ομάδα του δείχνει να αντιμετωπίζει προβλήματα, όπως για παράδειγμα η καλύτερη εκμετάλλευση των φορ.

Διαβάστε ακόμη...