Ο νέος νόμος και τα κενά που δημιουργούν προβλήματα!

Οι παραλείψεις δύο μέρες πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν.
Πηγή: paok24.com
Ο νέος νόμος και τα κενά που δημιουργούν προβλήματα!

Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για την επίσημη έναρξη της νέας σεζόν με το παιχνίδι της Τετάρτης στις 20:30 κόντρα στη Μπόρατς Μπάνια Λούκα για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League. Η Τούμπα αναμένεται να είναι… καζάνι, καθώς τα διαθέσιμα εισιτήρια που βρίσκονται προς διάθεση ηλεκτρονικά από το πρωί αναμένεται να κάνουν «φτερά!».

Το παιχνίδι με τους Βόσνιους αναμένεται να είναι αρκετά ιδιαίτερο για πολλούς λόγους,  με έναν από αυτούς να είναι το γεγονός πως θα είναι το παρθενικό παιχνίδι στο οποίο θα εφαρμοστεί ο νέος νόμος σχετικά με την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο. Ως γνωστόν κάθε αρχή και δύσκολη και ειδικά στην Ελλάδα δεν ήταν δυνατό να βγει ένας νέος νόμος χωρίς να έχει σημαντικές παραλείψεις και κενά που δημιουργούν προβλήματα στον κόσμο.

Η πρώτη παράλειψη έγινε ευρέως γνωστή ήδη από χθες, όταν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία απεύθυνε θερμή παράκληση στους φίλους της ομάδας που είναι κάτοικοι εξωτερικού να μην προβούν στην αγορά εισιτηρίου. Και αυτό γιατί «οι κάτοικοι του εξωτερικού δεν έχουν ακόμη τη δυνατότητα ταυτοποίησης στο gov.gr, καθώς η πλατφόρμα είναι ακόμη δυστυχώς υπό διαμόρφωση για εκείνους. Με δεδομένο πως η ταυτοποίηση στο gov.gr μετά την αγορά εισιτηρίου είναι βάσει του νέου νόμου απαραίτητη για την είσοδο στο γήπεδο και μέχρι την αποκατάσταση αυτής της παράλειψης, παρακαλούμε τους κατοίκους του εξωτερικού να μην προχωρούν σε αγορά εισιτηρίων, που δεν θα είναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν» ανέφερε στην χθεσινή ανακοίνωση η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Ένα ακόμη σημαντικό ζήτημα είναι τι ακριβώς γίνεται με τους ηλικιωμένους -κατά βάση- ανθρώπους που δεν διαθέτουν smartphone και επιθυμούν να μπουν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα. Στο PAOK24 έχουν καταφθάσει αρκετά email τέτοιων περιπτώσεων που βρίσκονται στον… αέρα αναφορικά με την είσοδο τους την Τετάρτη στην Τούμπα, ενώ έχουν αγοράσει κανονικά εισιτήριο διαρκείας.

Σημαντικά ζητήματα που δύο μέρες πριν από την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου περιμένουν επίλυση…

Διαβάστε ακόμη...