Κόμπρα - ΠΑΟΚ mαteco

Για την 1η αγωνιστική της Futsal Super League, ο ΠΑΟΚ mαteco ταξιδεύει στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 16:30, την Κόμπρα.
Κόμπρα - ΠΑΟΚ mαteco
Photo Credits: @acpaok

Ο Δικέφαλος ξεκινά τις υποχρεώσεις του στη Futsal Super League, σε μία ιστορική σεζόν για το τμήμα Ποδοσφαίρου Σάλας, με την συμμετοχή του στην κορυφαία κατηγορία, εκεί όπου του αρμόζει να βρίσκεται. 

Το σύνολο του Λεωνίδα Παπαδόπουλου δούλεψε σκληρά όλο αυτό το διάστημα στην περίοδο της προετοιμασίας, προκειμένου να εμφανιστεί απολύτως έτοιμο. 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω της ιστοσελίδας της ΕΠΣ Σάλας στο YouTube. 

Για το παιχνίδι κόντρα στην Κόμπρα, ο προπονητής του ΠΑΟΚ mαteco, Λεωνίδας Παπαδόπουλος, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Η Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου θα είναι μία ιστορική μέρα καθώς η ομάδα θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Super League. Το πρωτάθλημα αυτό υπάρχει ανεπίσημα από το 1996 και επίσημα από το 1998 και ήρθε η στιγμή να πάρει μέρος σε αυτό και ο ΠΑΟΚ μας. Είμαστε έτοιμοι και δεμένοι να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Ο αντίπαλος μας για την Κυριακή έχει δείξει ότι η δύναμη του είναι η έδρα του. Για εμάς, κάθε μέρα και κάθε παιχνίδι είναι εντελώς καινούργιο και πρέπει να καταφέρνουμε να προσαρμοζόμαστε γρήγορα σε ότι αντιμετωπίζουμε». 

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024
1η αγωνιστική, Stoiximan Super League
Κλειστό Βύρωνα «Σ. Καραλής»
16:30, Κόμπρα-ΠΑΟΚ mαteco

Διαβάστε ακόμη...