Πέρασε σαν «σίφουνας» από την Αθήνα ο ΠΑΟΚ!

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην Futsal Super League ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας στην Αθήνα, των Τραχώνων Αλίμου με 6-17, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.
Πέρασε σαν «σίφουνας» από την Αθήνα ο ΠΑΟΚ!
Photo Credits: @acpaok

Κυρίαρχος ήταν ο ΠΑΟΚ από το πρώτο λεπτό του αγώνα, ελέγχοντας πλήρως τον ρυθμό της αναμέτρησης. Με Αναστασιάδη (δις) και Τζακίδη, ο Δικέφαλος πήρε γρήγορα το προβάδισμα, 0-3, ενώ τα δύο γκολ του Λορέντζο αύξησε ακόμα περισσότερο την διαφορά, 0-5. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι μείωσαν, 3-6, με τους Λιώνη (δις), Αναστασόπουλο και Αναστασιάδη να ανεβάζουν ακόμα περισσότερο την διαφορά, 3-10. Οι Τζακίδης και Αναστασιάδης... εκτόξευσαν την διαφορά, με τελικό σκορ για το πρώτο ημίχρονο να είναι το 4-12. 

Ίδια εικόνα και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον ΠΑΟΚ να επιβάλλει πλήρως τον ρυθμό του, μην αφήνοντας περιθώριο αντίδρασης στους αντιπάλους. Με δύο γκολ του Λορέντζο η διαφορά έφτασε στα εννέα γκολ, 5-14. Έτσι, οι «ασπρόμαυροι» πήραν τη νίκη με 6-17, επιστρέφοντας στην Θεσσαλονίκη με τους τρεις βαθμούς της νίκης. 

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το σύνολο του Λεωνίδα Παπαδόπουλου, την Κυριακή 20 Οκτωβρίου, εντός έδρας, κόντρα στον Πήγασο, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Futsal Super League. 

Διαβάστε ακόμη...