Ανατροπή με μπαλάρα στην επανάληψη!

Για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Conference League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 εκτός έδρας την Ελσίνκι ...
Ανατροπή με μπαλάρα στην επανάληψη!

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου παρέταξε στο αρχικό σχήμα τον Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Κουλιεράκη, Μπάμπα, αμυντικά χαφ τους Τσιγγάρα, Σβαμπ, μπροστά τους τους Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μουργκ και στην κορυφή της επίθεσης τον Σαμάτα.

Ο Δικέφαλος προβλημάτισε με την απόδοσή του στο πρώτο 45λεπτο, καθώς παρά το ότι είχε την κατοχή της μπάλας, δεν δημιούργησε φάσεις για γκολ. Η Ελσίνκι στο 13΄υποχρεώθηκε σε αναγκαστική αλλαγή του τερματοφύλακά της, με τον Εστ να μπαίνει αντί του Μάενπα, που έφυγε από το γήπεδο με φορείο, λόγω τραυματισμού στο γόνατο!

Στο 19ο λεπτό, το σουτ του Σβαμπ από καλή θέση πέρασε άουτ στην πρώτη καλή στιγμή μας στο ματς και στο 35ο λεπτό ο Κοτάρσκι σταμάτησε το σουτ του Σοΐρι, αποκρούοντας σε κόρνερ! Μετά την εκτέλεση του κόρνερ, ο Μπαντέ με κεφαλιά έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους!

Στην καλύτερη στιγμή μας στο πρώτο ημίχρονο στο 40' το γυριστό σουτ του Ντεσπόντοφ κατέληξε άουτ! Η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Εστ.

Στην επανάληψη η εικόνα του αγώνα άλλαξε άρδην! Ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ δυνατά και άρχισε να παράγει φάσεις! Στο 46ο λεπτό ο Ντεσπόντοφ σούταρε από το ύψος του πέναλτι και ο Εστ απέκρουσε δύσκολα και στη συνέχεια αμυντικός έδιωξε σε κόρνερ. Μετά την εκτέλεση του κόρνερ, ο Εκόνγκ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι!

Το δίλεπτο 50'-52' ανήκε στην Ελσίνκι, καθώς στο 50' είχαν δοκάρι με τον Ραντούλοβιτς στην κόντρα και στο 52' ο Κοτάρσκι απέκρουσε το σουτ του Ραντούλοβιτς!

Στο 55' ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε με κεφαλιά του Κουλιεράκη, μετά από εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Ντεσπόντοφ και στο 81' ο Ντεσπόντοφ, έδωσε προβάδισμα στον ΠΑΟΚ, με την μπάλα να παίρνει απίστευτα φάλτσα στο σουτ που επιχείρησε, έχοντας και τη βοήθεια του δοκαριού. Οι Φινλανδοί διαμαρτυρήθηκαν για οφ σάιντ του Μπράντον, ο οποίος όμως καλυπτόταν.

Το διπλό κλείδωσε στο 93' όταν ο Μπράντον έγραψε το 1-3, μετά από υποδειγματική ανάπτυξη από τα δεξιά! Το τελικό 2-3 διαμορφώθηκε στο 99', από τον Ραντούλοβιτς με πέναλτι, που υποδείχτηκε με χρήση VAR

Οι συνθέσεις:

Ελσίνκι: Μάενπα (13' Εστ), Τοΐβιο, Ντα Γκράσα, Ραϊτάλα, Σοΐρι, Κανελλόπουλος (75' Παανάνεν ), Λίνγκμαν, Χαμαλάινεν (61' Τανάκα), Χετεμάι (61' Κουασίβι), Μπαντέ (61΄Κέσκινεν), Ραντούλοβιτς. 

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Τσιγγάρας (66' Οζντόεφ), Σβαμπ, Αν. Ζίβκοβιτς (66' Τάισον), Ντεσπόντοφ (84' Βιεϊρίνια), Μουργκ (74' Κωνσταντέλιας), Σαμάτα (74' Μπράντον).

...............................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Τέλος

99ο λεπτό: 2-3 ο Ραντούλοβιτς με πέναλτι που υποδείχτηκε με χρήση VAR

93ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Μπράντον, μετά από εξαιρετική ανάπτυξη

6 λεπτά οι καθυστερήσεις

84ο λεπτό: Βιεϊρίνια στη θέση του Ντεσπόντοφ

81ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Ντεσπόντοφ, με την μπάλα να παίρνει απίστευτα φάλτσα και με τη βοήθεια του δοκαριού. Οι Φινλανδοί διαμαρτυρήθηκαν για οφ σάιντ του Μπράντον, καλυπτόταν.

77ο λεπτό: Σουτ του Ντεσπόντοφ από καλή θέση, άουτ!

75ο λεπτό:Παανάνεν  στη θέση του Κανελλόπουλου

74ο λεπτό: Μπήκαν Μπράντον και Κωνσταντέλιας στις θέσεις των Σαμάτα, Μουργκ

66ο λεπτό: Μπήκαν Οζντόεφ και Τάισον αντί των Τσιγγάρα και Ζίβκοβιτς

63ο λεπτό: Κίτρινη στον Ντεσπόντοφ για διαμαρτυρία

Στο ίδιο λεπτό μπήκαν οι Κουασίβι, Τανάκα και Κέσκινεν αντί των Χετεμάι, Χαμαλάινεν και Μπαντέ.

61ο λεπτό: Κίτρινη κάρτα στον Χετεμάι

59ο λεπτό: Πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Σβαμπ να σουτάρει και ο Εστ να αποκρούει!

58ο λεπτό: Σουτ του Μπάμπα, άουτ!

55ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ για τον ΠΑΟΚ με τον Κουλιεράκη, που με κεφαλιά αξιοποίησε το φάουλ που εκτέλεσε ο Ντεσπόντοφ!

53ο λεπτό: Σουτ του Ζίβκοβιτς, μπλοκάρει ο Εστ.

52ο λεπτό: Ο Κοτάρσκι απέκρουσε το σουτ του Ραντούλοβιτς, έχει πάρει τρελό ρυθμό το ματς!

50ό λεπτό: Δοκάρι για την Ελσίνκι, με τον Ραντούλοβιτς στην κόντρα

49ο λεπτό: Ο Εστ σταμάτησε την κεφαλιά του Σβαμπ

46ο λεπτό: Ο Ντεσπόντοφ σούταρε από το ύψος του πέναλτι και ο Εστ απέκρουσε δύσκολα και στη συνέχεια αμυντικός έδιωξε σε κόρνερ. Μετά την εκτέλεση του κόρνερ, ο Εκόνγκ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι!

Ξεκίνησε η επανάληψη, χωρίς αλλαγές οι ομάδες...

Ημίχρονο

5 λεπτά οι καθυστερήσεις

40ό λεπτό: Γυριστό σουτ του Ντεσπόντοφ άουτ! Η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Εστ.

36ο λεπτό: 1-0 με κεφαλιά του Μπαντέ, μετά την εκτέλεση κόρνερ!

35ο λεπτό: Ο Κοτάρσκι σταμάτησε το σουτ του Σοΐρι, αποκρούοντας σε κόρνερ!

19ο λεπτό: Σουτ του Σβαμπ από καλή θέση, άουτ! Πρώτη καλή στιγμή στο ματς

13ο λεπτό: Εστ στη θέση του τραυματία Μαένπα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ στη σέντρα ...

Οι συνθέσεις:

Ελσίνκι: Μάενπα (13' Εστ), Τοΐβιο, Ντα Γκράσα, Ραϊτάλα, Σοΐρι, Κανελλόπουλος (75' Παανάνεν ), Λίνγκμαν, Χαμαλάινεν (61' Τανάκα), Χετεμάι (61' Κουασίβι), Μπαντέ (61΄Κέσκινεν), Ραντούλοβιτς. Αναπληρωματικοί: Εστ, Ράμουλα, Ολίλα, ΧΕστικα, Φίλιπ, Ρίσκι, Κέσκινεν, Παανάνεν, Κουασίβι-Μπενισάν, Ολουσάνια, Τανάκα, Πάτερσον.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Τσιγγάρας (66' Οζντόεφ), Σβαμπ, Αν. Ζίβκοβιτς (66' Τάισον), Ντεσπόντοφ (84' Βιεϊρίνια), Μουργκ (74' Κωνσταντέλιας), Σαμάτα (74' Μπράντον). Αναπληρωματικοί: Ζ. Ζίβκοβιτς, Μιχαηλίδης, Κωνσταντέλιας, Μεϊτέ, Τάισον, Λύρατζης, Βιεϊρίνια, Οζντόεφ, Βρακάς, Ράφα Σοάρες, Μπράντον, Τζίμας.

........................

Το pregame της αναμέτρησης

Έφτασαν στο γήπεδο οι απΕστολές των ομάδων, με τους παίκτες να κάνουν την καθιερωμένη αναγνωριστική βόλτα στον αγωνιστικό χώρο.

Θυμίζουμε ότι η ΟΥΕΦΑ όρισε τον Ρουμάνο ρέφερι Μάριαν Αλεξάντρου Μπάρμπου, να διαιτητεύσει τον αγώνα, βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Μιχάι Μαρίκα και Ίμρε Λάζλο Μπούσι, 4ος ο Σεμπάστιαν Κολτέσκου, και στο VAR ο Κάταλιν Πόπα.

Έγινε γνωστή η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ...

 Οι πρώτοι οπαδοί του ΠΑΟΚ έχουν πάρει θέση στην Bolt Arena (Πηγή εικόνας: sdna.gr).

Ξεκίνησαν την προθέρμανσή τους οι γηπεδούχοι, καθώς και οι Κοτάρσκι - Ζίβκοβιτς...

Ακολούθησαν και οι υπόλοιποι παίκτες του Δικεφάλου.

Δείτε εικόνες από την προθέρμανση...

Διαβάστε ακόμη...