Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Ο Μπότο πριν τον ΠΑΟΚ

H κατάσταση και η φόρμα της αντιπάλου του ΠΑΟΚ στο Conference...
Πηγή: paok24.com
Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Ο Μπότο πριν τον ΠΑΟΚ
Photo Credits: @paok24.com website

ΠΑΟΚ και Ντινάμο Ζάγκρεμπ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στους “16” του Europa Conference League, με το πρώτο παιχνίδι να είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Πέμπτη (7/3, 22:00), στην Κροατία.

H αντίπαλος του Δικεφάλου βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, διατηρώντας ένα σερί 16 αγώνων -εντός και εκτός συνόρων- με μόλις μια ήττα από τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ. Σε αυτό το διάστημα έχει καταφέρει να ψαλιδίσει αρκετά την διαφορά από τις Ριέκα και Χάιντουκ Σπλιτ, ενώ το διπλό που έβγαλε την περασμένη αγωνιστική κόντρα στην πρώτη, την έχει φέρει 3 βαθμούς μακριά από την κορυφή.

Στην Κροατία βιώνουν φέτος ένα άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, αντίστοιχο με το ελληνικό, με τρεις ομάδες να το διεκδικούν σχεδόν επί ίσοις όροις. Η Ριέκα είναι πρώτη με 50 βαθμούς, η Χάιντουκ ακολουθεί με 49 και η Ντιναμό έχει 47.

Στην Ευρώπη κατάφερε να ξεπεράσει το δύσκολο εμπόδιο της Ρεάλ Μπέτις, κερδίζοντας την στην Ισπανία και με ισοπαλία στον επαναληπτικό της Κροατίας. Την ερχόμενη αγωνιστική φιλοξενείται από την Όσιγιεκ του Ζοσέ Μπότο ενώ αμέσως μετά το πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ υποδέχεται την Σλάβεν Μπελούπο.

Διαβάστε ακόμη...