Οριστικά στο League Stage του Europa ή του Conference League, τα χρήματα που εξασφάλισε

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να περάσει το εμπόδιο της Μάλμε και θα οδηγηθεί στα playoffs του Europa League. Ο Δικέφαλος θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν στο League Stage του Europa ή του Conference League.
Πηγή: sport24.gr
Οριστικά στο League Stage του Europa ή του Conference League, τα χρήματα που εξασφάλισε
Photo Credits: @PAOKFC twitter

Ο ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε. Δεν μπόρεσε να περάσει το εμπόδιο της Μάλμε και έτσι θα συνεχίσει στα playoffs του Europa League, εκεί που θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Τσέλιε - Σάμροκ Ρόβερς.

Ο Δικέφαλος, εάν καταφέρει και προκριθεί τότε θα κερδίσει "εισιτήριο" για το League Stage του Europa League. Σε διαφορετική περίπτωση θα συνεχίσει στο League Stage του Conference League.

Τα χρήματα που έχει εξασφαλίσει έως τώρα

Ο Δικέφαλος, με την πρόκρισή του επί της Μπόρατς, εξασφάλισε πως θα έχει παρουσία σε οποιαδήποτε από τις τρεις διοργανώσεις της UEFA. Ως εκ τούτου θα έχει και τα ανάλογα οικονομικά οφέλη.

Ο ΠΑΟΚ θα βάλει στα ταμεία του το ποσό των 3.170.000 ευρώ, το οποίο είναι το μίνιμουμ της παρουσίας του στο League Stage του Conference League, το οποίο μπορεί να ανέβει και κοντά στα 10.000.000 ευρώ, μαζί με το value pillar και την πορεία του Δικεφάλου.

Φυσικά, τα πολλά χρήματα είναι στο Europa League. Ο Δικέφαλος θα εξασφαλίσει μίνιμουμ 4.310.00 ευρώ για την παρουσία του στο League Stage της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, με τα έσοδα να αυξάνονται από την πορεία και το value pillar.

Διαβάστε ακόμη...