ΠΑΟΚ – Σάμροκ Ρόβερς μετά από 13 χρόνια! (vids)

Η μια και μοναδική φορά που τέθηκαν αντιμέτωπες οι δυο ομάδες.
Πηγή: paok24.com
ΠΑΟΚ – Σάμροκ Ρόβερς μετά από 13 χρόνια! (vids)
Photo Credits: @mega

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τη Σάμροκ Ρόβερς στα Play – Off του Europa League, με τον νικητή να παίρνει την πρόκριση για το League Stage της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης της UEFA.

Οι δυο ομάδες έχουν τεθεί αντιμέτωπες και στο παρελθόν, για τον ίδιο θεσμό, πριν από 13 ολόκληρα χρόνια! Τότε, οι «ασπρόμαυροι» είχαν βρει τους Ιρλανδούς στους ομίλους, επικρατώντας και στα δυο παιχνίδια.

Αρχικά για την τρίτη αγωνιστική, στο γήπεδο της Τούμπας, εκεί όπου ο Δικέφαλος κέρδισε με 2-1, χάρη στα γκολ των Κοστίν Λάζαρ και Αντρέ Βιεϊρίνια. Στη συνέχεια το ζευγάρι μεταφέρθηκε στην έδρα της Σάμροκ, με τον ΠΑΟΚ να επικρατεί και πάλι, αυτή τη φορά με 1-3. Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης σκόραρε δυο τέρματα και ο Γιώργος Φωτάκης ένα, διαμορφώνοντας το 0-3 ήδη από το 38ο λεπτό της αναμέτρησης. Στη συνέχεια μείωσαν οι Ιρλανδοί για το τελικό 1-3.

Όπως μπορείτε να καταλάβετε και από τα βίντεο που ακολουθούν, την εποχή εκείνη δεν ήταν δεδομένο πως τα στιγμιότυπα του κάθε αγώνα θα κυκλοφορήσουν λίγες ώρες μετά τη λήξη, στο Youtube και σε καλή ανάλυση.

Διαβάστε ακόμη...