Η βραδιά του Κουλιεράκη - Επίλογος με συγκίνηση και τσικουδιά (vid)

Η Σάμροκ πλήρωσε τα... σπασμένα του ΠΑΟΚ, σε μία βραδιά που ανήκε εξ ολοκλήρου στον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη.
Πηγή: sdna.gr
Η βραδιά του Κουλιεράκη - Επίλογος με συγκίνηση και τσικουδιά (vid)
Photo Credits: @PAOKFC

Από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 4-0 της Σάμροκ Ρόβερς στην πρώτη «μάχη» των δύο ομάδων για τους ομίλους του Europa League, το αγωνιστικό σκέλος μπήκε για λίγο στην άκρη. Αποστολή εξετελέσθη και ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης τέθηκε σε πρώτο πλάνο. Μια βραδιά αφιερωμένη σε ένα δικό τους παιδί.

Από την έναρξη του παιχνιδιού, όλα έδειχναν... Κούλιε. Το πρώτο χειροκρότημα κατά την καθιερωμένη προθέρμανση και οι πρώτες ιαχές όταν βρέθηκε κοντά στην Θύρα 4 σε μία άσκηση. Και όταν πια το ματς είχε κριθεί, όλο το γήπεδο σηκώθηκε στο πόδι για τον Κρητικό στόπερ, φωνάζοντας το όνομά του. Όπως παραδέχθηκε αργότερα, τα... μάτια του γυάλιζαν από συγκίνηση στο τελευταίο 10λεπτο, αλλά δεν άφησε τον εαυτό του να κλάψει για δεύτερη φορά. Είχε προηγηθεί εκείνο το κλάμα με την Μάλμε και ήθελε να φανεί δυνατός: «να κλάψω για δεύτερη φορά τόσο σύντομα;». Ε, όχι δα!

Τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ κέρδισε το πέναλτι, το γήπεδο φώναξε ακόμη πιο δυνατά το όνομά του. Λες και είχε έρθει η ώρα να γράψει εκείνος τον επίλογο. Δεν το σκέφτηκε δευτερόλεπτο. Η Τούμπα ζούσε για να τον δει να σκοράρει μία ακόμη, την τελευταία, μπροστά σε ένα κοινό που τον λάτρεψε. Από τον πάγκο του Δικεφάλου φάνηκε να παίρνει το Ok, γι΄αυτό και έτρεξε προς την μπάλα. Μόνο που είχε προλάβει ο Τσάλοβ...

Μετά το τέλος του αγώνα, μιλώντας για την επίμαχη φάση, απέδειξε πως ο ΠΑΟΚ και πρωτίστως η οικογένειά του είχαν κάνει πολύ καλή δουλειά μαζί του. Χωρίς ίχνος εγωισμού, ο «Κούλιε» παραδέχθηκε πως ήθελε πολύ να αναλάβει το πέναλτι, αλλά ίσως ήταν πιο σημαντικό για τον Τσάλοβ προκειμένου να πάρει ψυχολογία. Εξάλλου, όπως τόνισε: «εγώ θα φύγω, εκείνος θα παραμείνει και θα είναι ένας σημαντικός παίκτης για την ομάδα».

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, τον περίμεναν έξω από τα αποδυτήρια η μητέρα και η αδερφή του. Μην ρωτήσετε για τον μπαμπά του, αποφεύγει τέτοιες συγκινήσεις, επιλέγοντας την «ασφάλεια» της Κρήτης. Θα σας τα πει και η κ.Κασσιανή. Η μητέρα του είχε πλαντάξει στο κλάμα, με τον Κουλιεράκη αγάπησε το ποδόσφαιρο, τον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη. Τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στην πόλη προκειμένου να τον βοηθήσει να πακετάρει τα πράγματά του. Πολλά από τα οποία θα δοθούν στο Σπίτι των Ακαδημιών. Εκεί που μεγάλωσε και ο γιος της...

Στο τελευταίο ματς, όπως τουλάχιστον όλα δείχνουν, ήρθε φορτωμένη στο γήπεδο, όπως βέβαια κάνει πάντα με όλα τα καλά της Κρήτης και κυρίως με τσικουδιά, θέλοντας να κεράσει και με τον τρόπο της να ευχαριστήσει όλους εκείνους τους ανθρώπους που στάθηκαν στο πλευρό του Κωνσταντίνου από την πρώτη μέχρι την τελευταία ημέρα. Μόνο που η χθεσινή ήταν αναμφίβολα η πιο δύσκολη για όλη την οικογένεια. 

Αρκετά δύσκολη όμως ήταν και για τους συμπαίκτες του, όλοι μαζί μέχρι τέλους, στο πλευρό του. Από τις παλιοσειρές, Τάισον και Βιεϊρίνια, μέχρι τους νέους. Ενώνοντας τη φωνή τους με τον κόσμο για τον Κουλιεράκη, τον οποίο προφανώς έβγαλαν μπροστά στην 4. Η βραδιά ήταν δική του... Ήρθε παιδί και φεύγει πρωταθλητής. 

Διαβάστε ακόμη...