Μπουρλεάνου: «Εκτιμώ πολύ τον Λουτσέσκου - Θα τον ήθελα κάποια στιγμή στην Εθνική Ρουμανίας»

Η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την FCSB μονοπωλεί το ενδιαφέρον των Ρουμάνων, με τον πρόεδρο της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της χώρας να εκθειάζει τον Ραζβάν Λουτσέσκου.
Πηγή: sdna.gr
Μπουρλεάνου: «Εκτιμώ πολύ τον Λουτσέσκου - Θα τον ήθελα κάποια στιγμή στην Εθνική Ρουμανίας»
Photo Credits: @PAOKFC

Αν και εκτιμά πολύ τον προπονητή του ΠΑΟΚ, ο Ραζβάν Μπουρλεάνου θα υποστηρίξει την FCSB στη «μάχη» με τον ΠΑΟΚ, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στις δηλώσεις του στην Ρουμανία: «Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι ένας προπονητής που εκτιμώ πολύ. Θα θέλαμε κάποια στιγμή να συνεργαστούμε, να γίνει εκλέκτορας, του αξίζει αυτή η ευκαιρία».

Θυμίζουμε πως ο Μπουρλεάνου είχε βρεθεί στην Θεσσαλονίκη για τα «μάτια» του 55χρονου τεχνικού πριν από τρία χρόνια, έχοντας δείπνο μαζί του σε γνωστό εστιατόριο της πόλης. Μάλιστα, είχαν διαρρεύσει και σχετικές φωτογραφίες στα ΜΜΕ της πατρίδας του, λέγοντας πως είναι έτοιμος να αναλάβει την εθνική ομάδα. Κάτι που φυσικά δεν είχε καμία σχέση με την πραγματικότητα, όπως αποδείχθηκε και στη συνέχεια...

«Εφόσον μιλάμε για τη Ρουμανία, θα στηρίξω την FCSB. Αυτό πρέπει να το κάνουν και οι φίλοι των άλλων συλλόγων. Όλες οι ομάδες θα επωφεληθούν από τις επιδόσεις της FCSB στα ευρωπαϊκά κύπελλα», σημείωσε ο Μπουρλεάνου.

Διαβάστε ακόμη...