Μπαρκαουάν: «Τρομακτική η πίεση στον ΠΑΟΚ - Ο Λουτσέσκου είναι βασιλιάς στον ΠΑΟΚ»

Αρκετοί Ρουμάνοι βρίσκονται ήδη στην Θεσσαλονίκη ενόψει της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την Στεάουα - Στο επίκεντρο βρίσκεται φυσικά ο Ραζβάν Λουτσέσκου, παρουσιάζοντας τα πρώτα αφιερώματα στον προπονητή του Δικεφάλου.
Πηγή: sdna.gr
Μπαρκαουάν: «Τρομακτική η πίεση στον ΠΑΟΚ - Ο Λουτσέσκου είναι βασιλιάς στον ΠΑΟΚ»
Photo Credits: @PAOKFC

Το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Στεάουα μονοπωλεί το ενδιαφέρον των Ρουμάνων, με τον προπονητή του ΠΑΟΚ να βρίσκεται στο επίκεντρο των συμπατριωτών του. Νωρίτερα, μιλώντας σε ΜΜΕ της χώρας, ο πρόεδρος της ρουμανικής ομοσπονδίας ευχήθηκε κάποια στιγμή να συνεργαστεί με τον Ραζβάν Λουτσέσκου στην εθνική ομάδα.

Άλλα Μέσα της χώρας έφτασαν ήδη στην Θεσσαλονίκη, παρουσιάζοντας τα πρώτα αφιερώματα για τον έμπειρο τεχνικό και τα πεπραγμένα του στον ΠΑΟΚ. Στο πλαίσιο αυτό μίλησαν με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου, Κοσμίν Μπαρκαουάν, ο οποίος έδωσε μια εικόνα από το τι εστί Ραζβάν Λουτσέσκου για την πόλη.

«Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι βασιλιάς στη Θεσσαλονίκη, αδερφέ! Όλοι τον βλέπουν ως άγιο. Δικαιολογημένα. Επιβλήθηκε, άλλαξε πολλά προς το καλύτερο, πήρε όλα τα εύσημα και μπράβο του!».

Σε ερώτηση για το τι σημαίνει η θέση του προπονητή στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης:

«Είναι πολύ δύσκολο να αντισταθείς στη Θεσσαλονίκη και στην Ελλάδα. Είναι πολύ δύσκολο να εξηγήσεις την πίεση στον προπονητή του ΠΑΟΚ, ειδικά έξω από το γήπεδο, δεν μπορείς να πάρεις ανάσα. Όποιος κι αν είναι αυτός. Δεν μπορείς καν να πας για φαγητό! Και οι σερβιτόροι ακόμη σε πιέζουν».

Διαβάστε ακόμη...