Στην Θεσσαλονίκη η Βικτόρια Πλζεν – Τρουσίλ: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή ομάδα που παίζει σε μια καυτή ατμόσφαιρα»

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκονται από νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης οι Τσέχοι ενόψει της αποψινής αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, με τους ιθύνοντες της ομάδας να δίνουν ένα πρώτο στίγμα των σκέψεων τους για τη συνάντηση στην Τούμπα και την ατμόσφαιρα που τους περιμένει.
Πηγή: thessports.gr
Στην Θεσσαλονίκη η Βικτόρια Πλζεν – Τρουσίλ: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή ομάδα που παίζει σε μια καυτή ατμόσφαιρα»

Ο βοηθός του Μίροσλαβ Κούμπεκ, Γιαν Τρούσιλ και ο αμυντικός, Βάσελ Γεμέλκα μίλησαν στους εκπροσώπους του Τύπου πριν την αναχώρηση για την Θεσσαλονίκη, με φόντο τη συνάντηση με τον ΠΑΟΚ.

Σε ερώτηση για τι περιμένουν από τον ΠΑΟΚ, ο Γιαν Τρούσιλ απάντησε:

«Ο ΠΑΟΚ δεν έχει ακόμα βαθμούς στη διοργάνωση, οπότε περιμένουμε να κυνηγήσουν να πάρουν τους βαθμούς. Γνωρίζουμε ότι έχουμε τη δύναμή μας και πιστεύουμε ότι θα μπορέσουμε να επεκτείνουμε το σερί μας στην Ευρώπη. Θα παλέψουμε για ένα καλό αποτέλεσμα».

Για τη δύσκολη εβδομάδα της Βικτόρια Πλζεν ενόψει και του Κυριακάτικου (27.10) ντέρμπι απέναντι στην Σπάρτα:

«Αυτή η εβδομάδα είναι πολύ σημαντική για εμάς. Τα καταφέραμε με την Μπάνικ Οστράβα, είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτό και πιστεύουμε ότι θα μας βοηθήσει στο αυριανό ματς».

Για το τι αγωνιστικό στυλ έχει ο Δικέφαλος:

«Έχουν ένα πολύ καλό μείγμα ξένων. Είναι μια καλή ομάδα που θα βοηθηθεί από την καυτή ατμόσφαιρα. Ξέρουμε πώς να παίξουμε αυτά τα ματς και πιστεύουμε ότι θα λειτουργήσει. Θα είναι ένας ανοιχτός αγώνας και πάμε για ένα καλό αποτέλεσμα».

Την σκυτάλη στις ερωτήσεις πήρε ο Βάσελ Γέμελκα, ο οποίος σε ερώτηση για το τι περιμένουν από τον ΠΑΟΚ, ανέφερε:

«Θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς σε μια πολύ δύσκολη για εμάς ατμόσφαιρα. Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ είναι σπουδαίοι και τίποτα εύκολο δεν μας περιμένει. Κάτι παρόμοιο με τη Φρανκφούρτη. Έχουν πολύ καλή ομάδα επιθετικά και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε».

Για το αν του αρέσει ως παίκτης μια καυτή ατμόσφαιρα στο γήπεδο:

«Παίξαμε με καυτή ατμόσφαιρα στη Φρανκφούρτη και στην Οστράβα. Το συνηθίζουμε. Προσωπικά μου αρέσει και πραγματικά ανυπομονώ για αυτό».

Για την αγωνιστική του κατάσταση, ελέω των δύο εβδομάδων που πέρασαν χωρίς αγώνα για αυτόν:

«Εγώ, ξεκουράστηκα και είμαι έτοιμος. Με βοήθησε πολύ, να καθαρίσω το κεφάλι μου. Σε αντίθεση, ο Ντουέ για παράδειγμα, αγωνίστηκε στην Αφρική με την Λιβερία και δεν ξεκουράστηκε πολύ».

Διαβάστε ακόμη...