Σουηδικά ΜΜΕ: «Ο Πένια σκέφτεται την επιστροφή στη Μάλμε»
SHARE:

Στα αξιοσημείωτα μάλιστα πως υπογραμμίζεται ότι το σουηδικό κλαμπ είναι ενήμερο για την κατάσταση, αλλά προς το παρόν αναφέρεται ότι δεν είναι ξεκάθαρο εάν είναι εφικτή μία ενδεχόμενη επιστροφή του παίκτη του Δικεφάλου.
Αναλυτικότερα όσα επισημαίνει σε αναφορές της η σουηδική εφημερίδα αναφορικά με την ενδεχόμενη επιστροφή του Σέρχιο Πένια στη Μάλμε:
«Ο πρώην μέσος της Μάλμε, Σέρχιο Πένια, έφυγε τον περασμένο χειμώνα για να μετακομίσει στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, ωστόσο, δεν έχει λάβει πολύ χρόνο συμμετοχής από τότε, καταγράφοντας 2 εμφανίσεις από θέση βασικού και 3 που προήλθε από τον πάγκο της τρέχουσας ομάδας του. Στα τρία τελευταία ματς των «ασπρόμαυρων», ο Περουβιανός παρέμεινε επίσης στον πάγκο ή εκτός αποστολής. Ο 29χρονος μέσος που έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2027, μπορεί να διακόψει τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ ή να παραχωρηθεί δανεικός και φέρεται να είναι θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής του στη Μάλμε».