Επιμένουν στο Βέλγιο για Τισουντάλι!

Η πιθανή αποχώρηση του Μαροκινού από τη Γάνδη, οι “μνηστήρες”, ο ΠΑΟΚ και ο Μπρέθγουεϊτ!
Πηγή: paok24.com
Επιμένουν στο Βέλγιο για Τισουντάλι!

Για μία ακόμα ημέρα, ο Ταρίκ Τισουντάλι παραμένει στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας του ρεπορτάζ της Γάνδης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «voetbalnieuws.be», ο 31χρονος Ολλανδομαροκινός επιθετικός βρίσκεται κοντά στην πόρτα της εξόδου από τον βελγικό σύλλογο, ο οποίος θέλει να εξοικονομήσει πόρους από τη στιγμή που το μπάτζετ της νέας χρονιάς θα είναι αισθητά μειωμένο.

Όπως διαβάσατε χθες στο PAOK24, ο Τισουντάλι βρίσκεται μεν στην “ατζέντα” του ΠΑΟΚ σε ότι αφορά τον νέο επιθετικό που θέλει στην ομάδα ο Ράζβαν Λουτσέσκου, όμως αυτή τη στιγμή ο μοναδικός φορ που απασχολεί τον Δικέφαλο είναι ο Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ της Εσπανιόλ.

Στο σημερινό δημοσίευμα των Βέλγων, τονίζεται πως για τον Τισουντάλι ενδιαφέρεται πολύ η Αλ Ριάντ, “αλλά ο σύλλογος από την Σαουδική Αραβία έχει ανταγωνίστρια την ΑΕΚ, η οποία πρέπει να επενδύσει πολλά αν θέλει να τον πάρει στην Αθήνα”.

Σε ότι αφορά το τελευταίο πάντως, αυτό που προκύπτει είναι πως η ΑΕΚ όχι μόνο έχει μπει στο “παιχνίδι” για τον Τισουντάλι αλλά του έχει κάνει και μία άκρως δελεαστική πρόταση προς τον ποδοσφαιριστή, ύψους 2 εκ. ευρώ τον χρόνο, με τον ΠΑΟΚ από την πλευρά του να μην έχει ασχοληθεί ακόμα με την περίπτωσή του.

Διαβάστε ακόμη...