Τα δεδομένα για την περίπτωση του Σαμάτα

Ο Αλί Σαμάτα βρίσκεται στα «ραντάρ» της Αλ Χολούντ από τη Σαουδική Αραβία, η οποία ψάχνει ενίσχυση στην επιθετικής της γραμμή.
Πηγή: thessports.gr
Τα δεδομένα για την περίπτωση του Σαμάτα

Ο Τανζανός στράικερ δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει με τις επιδόσεις του την περασμένη αγωνιστική περίοδο, σημειώνοντας μόλις τρία γκολ σε 44 αναμετρήσεις. Αμφίβολα, ο Δικέφαλος έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετές εβδομάδες την αναζήτηση ενός επιθετικού με διαφορετικά χαρακτηριστικά, έχοντας κάνει επίσημη πρόταση στον Μάρτιν Μπρεϊθγουέιτ.

Παρά το γεγονός ότι υπάρχει ενδιαφέρον από την Αλ Χολούντ για τον Σαμάτα, εντούτοις δεν υφίσταται συμφωνία με τον ΠΑΟΚ. Οι «ασπρόμαυροι» ξεκινούν από την 1η Ιουλίου το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ενώ τρεις εβδομάδες μετά θα δώσουν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν 2024-2025 για τα προκριματικά του UEFA Champions League.

Ο Στέφανος Τζίμας έχει αποχωρήσει από την ομάδα, καθώς θα αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στη Νυρεμβέργη την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο Δικέφαλος διαθέτει τη δεδομένη χρονική στιγμή δύο επιθετικούς στο ρόστερ του, τον Μπράντον Τόμας και τον Αλί Σαμάτα κι έτσι μια πιθανή αποχώρηση του δεύτερου θα δημιουργήσει ένα μεγάλο κενό στις θέσεις των στράικερ.

Οι ιθύνοντες των «ασπρόμαυρων» αξιώνουν ένα ποσό κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ, προκειμένου να τον παραχωρήσουν, διότι ο 31χρονος σέντερ φορ δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025. Ο ΠΑΟΚ θα ήθελε να αποδεσμεύσει τον Σαμάτα, παρόλα αυτά στόχος είναι να έχει καλυφθεί σε αυτή τη θέση, πριν τον παραχωρήσει.

Διαβάστε ακόμη...