Ρωσικά ΜΜΕ: «Ο ΠΑΟΚ κατέθεσε πρόταση για τον Ντρκούσιτς»

Για πρόταση του ΠΑΟΚ στον 24χρονο Σλοβένο κεντρικό αμυντικό Βάνια Ντρκούσιτς κάνουν λόγο τα ρωσικά ΜΜΕ, βάζοντας στο παιχνίδι και τις Σεβίλλη - Μακάμπι Τελ Αβίβ.
Πηγή: sdna.gr
Ρωσικά ΜΜΕ: «Ο ΠΑΟΚ κατέθεσε πρόταση για τον Ντρκούσιτς»

Σύμφωνα με τους Ρώσους, ο Δικέφαλος έχει στείλει ήδη την πρότασή του για τον αμυντικό της Σότσι, που έπαιξε 24 παιχνίδια με το περιβραχιόνιο αρχηγού και ήδη ετοιμάζεται για την μεταγραφή του εκτός Ρωσίας.

«Η ισπανική Σεβίλλη διαπραγματεύεται την απόκτηση του 24χρονου Σλοβένου ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, τρεις ευρωπαϊκοί σύλλογοι έχουν στείλει προσφορές για την αγορά του Ντρκούσιτς. Η Σεβίλλη, ο ΠΑΟΚ και η ισραηλινή Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής τείνει προς την ισπανική εκδοχή. Ωστόσο, μέχρι στιγμής καμία από τις προτάσεις δεν έχει ικανοποιήσει την Σότσι», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσιεύματα της ρωσικής ιστοσελίδας.

Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ, ως είθισται, δεν σχολιάζει το παραμικρό γύρω από τα μεταγραφικά σενάρια, ωστόσο, είναι σαφές πως οι πρωταθλητές Ελλάδος έχουν δημιουργήσει μία λίστα κεντρικών αμυντικών που τους αρέσουν...

Διαβάστε ακόμη...