Όταν ο Σορετίρε έγραφε ιστορία σε ηλικία 14 ετών!

Το απίθανο ρεκόρ του νεαρού Άγγλου μεσοεπιθετικού.
Πηγή: paok24.com
Όταν ο Σορετίρε έγραφε ιστορία σε ηλικία 14 ετών!

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να φτάσει σήμερα (29/7) ο νεαρός Άγγλος μεσοεπιθετικός, Σόλα Σορετίρε προκειμένου να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να ανακοινωθεί από τον ΠΑΟΚ.

Μάλιστα ο Σόρταϊρ, αναμένεται να ενσωματωθεί άμεσα στη νέα του ομάδα, ωστόσο δεδομένα δεν θα αγωνιστεί στη ρεβάνς με την Μπάνια Λούκα στη Βοσνία καθώς δεν είναι δηλωμένος στη λίστα.

Ψάχνοντας κάνεις λεπτομέρειες σχετικά με το παρελθόν του 20χρονου ταλαντούχου ποδοσφαιριστή ανακαλύπτει ένα πολύ ενδιαφέρον ρεκόρ που κατέχει

Πιο συγκεκριμένα, ήταν 12 Δεκεμβρίου 2018 όταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετώπιζε εκτός έδρας τη Βαλένθια για το UEFA Youth League – μια διοργάνωση που απευθύνεται σε παίκτες ηλικίας έως 19 ετών. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» προηγούνταν με 2-1 όταν έκαναν αλλαγή στο 75ο λεπτό με τον Σορέτιρε να αντικαθιστά τον Νισάν Μπούρκαρτ.

Με αυτόν τον τρόπο, ο εξτρέμ έγραψε ιστορία, καθώς έγινε ο νεότερος παίκτης που συμμετείχε ποτέ σε αυτή τη διοργάνωση οντας μόλις 14 ετών και 314 ημερών. Έγινε επίσης ο νεότερος παίκτης της Γιουνάιτεντ σε αυτό το ηλικιακό επίπεδο.

Μόνο τυχαίο δεν ήταν το γεγονός ότι δύο χρόνια μετά ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ τον «ανέβασε» στην ανδρική ομάδα σε ηλικία μικρότερη από 17 ετών.

Διαβάστε ακόμη...