Έτσι ξαφνικά… Σορετίρε στον ΠΑΟΚ ή μήπως όχι;

Ο Σόλα Σορετίρε βρίσκεται καθ´οδόν για την Θεσσαλονίκη, ωστόσο, κόντρα στη λογική πως μπήκε ξαφνικά στη ζωή του ΠΑΟΚ, ο 20χρονος άσος φάνταζε για τους ασπρόμαυρους ως ευκαιρία που δεν μπορούσε χαθεί!
Πηγή: sdna.gr
Έτσι ξαφνικά… Σορετίρε στον ΠΑΟΚ ή μήπως όχι;

Η είδηση έσκασε ξαφνικά το βράδυ του Σαββάτου. Τότε που οι περισσότεροι μάθαιναν ή μάλλον υπέθεταν πως προφέρεται Σόρταϊρ καθότι Άγγλος με ρίζες και από την Νιγηρία.

Κόντρα όμως στις λάθος εκτιμήσεις της πλειονότητας για το επίθετο (Σορετίρε λέγεται) αλλά και για την έκπληξη που προκάλεσε η κίνηση του ΠΑΟΚ να τον κλείσει με συνοπτικές διαδικασίες, η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική.

Ο Δικέφαλος είχε εντοπίσει καιρό πριν την περίπτωσή του, παρακολουθώντας την πορεία της σχέσης του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Για την ακρίβεια ο ΠΑΟΚ ήθελε να τον κάνει δικό του από τον περασμένο Γενάρη αλλά έχοντας ένα συμβόλαιο σε εξέλιξη, υπήρχαν οικονομικά εμπόδια που τους έβαλαν φρένο. Όπως αποδείχθηκε για λίγο… 

Άνθρωπος του τμήματος σκάουτινγκ είχε βρεθεί δις στο Μάντσεστερ για χάρη του ενώ video call, δίνοντας το τελικό «ok» έκανε με τον Σορετίρε και ο Χρήστος Καρυπίδης.

Οι επιτελείς του Δικεφάλου κάνουν λόγο για ένα project με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, από τις ευκαιρίες που δεν μπορούσες να αγνοήσεις, συνυπολογίζοντας ηλικία, χαρακτηριστικά αλλά και το γεγονός ότι είχε… απολυτήριο από το Νησί.

Και όλα αυτά σε συνδυασμό με την υψηλή χρηματιστηριακή αξία που έχει ως free agent. 

Οι διαπραγματεύσεις δεν ήταν εύκολες για τους Θεσσαλονικείς καθώς υπήρχε ενδιαφέρον και από άλλες χώρες, ωστόσο, ο Δικέφαλος του πρόσφερε ένα άκρως ελκυστικό πακέτο, 4 ετών, με εξαιρετικά χρήματα. Και φυσικά την ευκαιρία να κάνει το step up και να «εκμεταλλευτεί» αυτό που ξέρει να κάνει καλά ο ΠΑΟΚ: να δουλεύει και να εξελίσσει μικρούς!

Διαβάστε ακόμη...