Υπόθεση Ντρκούσιτς: Όλη η αλήθεια

Ο ΠΑΟΚ τον εντόπισε, οι εμφανίσεις του έβαλαν φρένο όμως θα ρίξει τη ζαριά του.
Πηγή: paok24.com
Υπόθεση Ντρκούσιτς: Όλη η αλήθεια

Είναι ξεκάθαρο από την αρχή του καλοκαιριού πως ο ΠΑΟΚ ψάχνεται για δεξί στόπερ χωρίς ωστόσο να βιάζεται αναζητώντας την καλύτερη δυνατή επιλογή. Η οποία βρέθηκε νωρίς όμως η συγκυρία έπαιξε τον ρόλο της.

Ο λόγος για τον διεθνή Σλοβένο κεντρικό αμυντικό, Βάνια Ντρκούσιτς, ο οποίος ανήκει στη ρώσικη, Σότσι, κάτι που υπό προϋποθέσεις είναι ένα θετικό στοιχείο για τον ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη.

Τον παίκτη εντόπισε ο Χρήστος Καρυπίδης, βλέποντάς του στο πρώτο παιχνίδι της εθνικής Σλοβενίας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Γερμανίας, ζητώντας άμεσα την απόκτησή του. Ο 24χρονός Σλοβένος, όμως, έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις με την εθνική του, για πολλούς ο κορυφαίος της παίκτης, με αποτέλεσμα να ανέβουν οι προσδοκίες του ίδιου και της ομάδας του.

Το θέμα “πάγωσε” για λίγο μέχρι να φανεί που θα κάνει γκελ στην αγορά, όμως δεν προέκυψε αυτό που φαντάζονταν. Τα δημοσιεύματα εμφανίζουν ενδιαφερόμενη τη Ζενίτ, την οποία λόγω της ιδιαιτερότητας της εποχής μπορεί να την συναγωνιστεί ο ΠΑΟΚ.

Η θετική εισήγηση του Καρυπίδη παραμένει, ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ έχει πείσει τα ανώτερα κλιμάκια να αναζητήσουν μία φόρμουλα απόκτησης και εδώ και καιρό, ο Ιβάν Σαββίδης διερευνά το έδαφος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PAOK24, σύντομα μάλιστα αναμένεται να κατατεθεί πρόταση από την πλευρά του ΠΑΟΚ στους Ρώσους, χωρίς ωστόσο να είναι γνωστό το ποσό.

Η αναζήτηση στόπερ από την πλευρά του ΠΑΟΚ δεν είναι κάτι που προέκυψε τώρα για να καλυφθεί σε περίπτωση πώλησης του Κουλιεράκη, αλλά ήταν μία αρχική ανάγκη που παραμένει. Αν τέλος Αυγούστου ο Κουλιεράκης πουληθεί, τότε ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να έχει προετοιμάσει το έδαφος για να αποκτήσει κι άλλο στόπερ.

Διαβάστε ακόμη...