Βάνια Ντρκούσιτς: Ενα… σκυλί του πολέμου

Τι ακριβώς αρέσει στον ΠΑΟΚ και κυνηγάει τον 24χρονο Σλοβένο.
Πηγή: paok24.com
Βάνια Ντρκούσιτς: Ενα… σκυλί του πολέμου

Ο 24χρονός κεντρικός αμυντικός της Σότσι, είναι στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ εδώ και περίπου έναν μήνα με την υπόθεση να περνάει από διάφορες φάσεις.

Πλέον ο ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένος να κάνει την κίνησή του όπως ανέφερε νωρίτερα το ΠΑΟΚ24 και αυτή η αίσθηση δεν δημιουργήθηκε τυχαία.

Τι παίκτης είναι ο Βάνια Ντρκούσιτς; Αρχικά, είναι σε παραγωγική ηλικία, κάτι που σημαίνει πως έχει και μεταπωλητική αξία. Σημαντικό στοιχείο, αλλά όχι το σημαντικότερο.

Ο Σλοβένος, δεν είναι με την μπάλα αυτό που λένε τοπ, όμως ξέρει ακριβώς τις δυνατότητές του και δεν παίρνει ανούσια ρίσκα. Παιδί που παίζει με πολύ υψηλό βαθμό συγκέντρωσης στις αναμετρήσεις και που παρά το νεαρό της ηλικίας του – για στόπερ – δεν λυγίζει στα παιχνίδια υψηλής πίεσης. Κάτι που το είδαμε εμφατικά στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Αυτό που ξεχωρίζει στον Σλοβένο είναι η αμυντική του συμπεριφορά. Διαβάζει το παιχνίδι, πηγαίνει αποφασιστικά στα μαρκαρίσματα, χρησιμοποιεί όσον δυναμισμό χρειάζεται, ενώ παράλληλα είναι και εξαιρετικός στον αέρα παρότι δεν είναι ο πιο ψηλός στόπερ του κόσμου.

Ουσιαστικά, έχει αποδείξει πως είναι ένα παιδί με πολύ υψηλό ποδοσφαιρικό IQ, που εφόσον ο ΠΑΟΚ καταφέρει να αποκτήσει, θα δώσει άμεσα λύσεις. Και μαζί με τον Κεντζιόρα, θα υπάρχουν δύο πολύ αξιόπιστοι στόπερ για την δεξιά πλευρά του κέντρου άμυνας.

Διαβάστε ακόμη...