Στην τελική ευθεία του Εκόνγκ: Τα δεδομένα της συμφωνίας ΠΑΟΚ - Αλ Καλούντ

Σχεδόν «τελειωμένη» θα πρέπει να θεωρείται η μεταγραφή του Γουίλιαμ Τρόοστ Εκόνγκ στην Αλ Καλούντ της Σαουδικής Αραβίας, με τον ΠΑΟΚ να «καρπώνεται» ένα εκατ. ευρώ - Κινητικότητα για τον αντικαταστάτη του.
Πηγή: sdna.gr
Στην τελική ευθεία του Εκόνγκ: Τα δεδομένα της συμφωνίας ΠΑΟΚ - Αλ Καλούντ
Photo Credits: @paokfc.gr

Μερικές ώρες πριν την σέντρα της πρώτης «μάχης» με την Μάλμε, ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο αποκάλυψε πως τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο Νιγηριανός στόπερ έχουν έρθει σε συμφωνία με την Αλ Καλούντ της Σαουδικής Αραβίας. Προφανώς πρόκειται για μία άκρως αναμενόμενη εξέλιξη καθώς υπήρχε κινητικότητα από την πλευρά του Νιγηριανού στόπερ εδώ και αρκετό καιρό.

Μάλιστα, το προηγούμενο διάστημα έπεσε στο τραπέζι και η προοπτική δανεισμού του ποδοσφαιριστή, ωστόσο, αυτό το σενάριο απορρίφθηκε από τους Θεσσαλονικείς, έχοντας ορίσει buy out για τα δικαιώματά του. Εν τέλει η πρόταση ήρθε από την Αλ Καλούντ της Σαουδικής Αραβίας, προσφέροντας ένα εκατομμύριο στους Θεσσαλονικείς και ένα άκρως δελεαστικό συμβόλαιο στον έμπειρο στόπερ.

Από την πλευρά του, ο ΠΑΟΚ απέφυγε να σχολιάσει το παραμικρό δεδομένου πως στο μυαλό των ασπρόμαυρων υπήρχε μόνο το ματς με την Μάλμε, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA η υπόθεση είναι δρομολογημένη και άμεσα αναμένονται εξελίξεις. Οι ασπρόμαυροι θα επιδιώξουν η μεταγραφή του Εκόνγκ στην Αλ Καλούντ να οριστικοποιηθεί μετά τη ρεβάνς με τους Σουηδούς, έχοντας κινηθεί ήδη για τον αντικαταστάτη του. 

Το πρώτο όνομα που φιγουράρει για την ενίσχυση στα μετόπισθεν είναι αυτό του Σλοβένου στόπερ της Σότσι, Βάνια Ντρκούσιτς, ωστόσο, υπάρχει κι άλλη περίπτωση που «καίει» τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ...

Διαβάστε ακόμη...