Ο Λουτσέσκου αποφασίζει για Τροστ-Εκόνγκ

Ο Γουίλιαμς Τροστ-Εκόνγκ ετοιμάζει βαλίτσες, ωστόσο το πότε θα ανέβει στο αεροπλάνο για τη Σαουδική Αραβία εξαρτάται από τον πότε ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα ανάψει το πράσινο φως για την αποχώρησή του.
Πηγή: sport24.gr
 Ο Λουτσέσκου αποφασίζει για Τροστ-Εκόνγκ
Photo Credits: @paokfc.gr

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η αποχώρηση του Γουίλιαμ Τροστ-Εκόνγκ από τον ΠΑΟΚ. Η συμφωνία με την Αλ Καλούντ έχει ήδη επιτευχθεί και το θέμα είναι πότε θα ενεργοποιηθεί.

Αυτό είναι κάτι που εξαρτάται από τον Ραζβάν Λουτσέσκου, καθώς ο προπονητής του Δικεφάλου είναι αυτός που θα αποφασίσει αν η μεταγραφή του Νιγηριανού στην ομάδα της Σαουδικής Αραβίας ολοκληρωθεί πριν από το δεύτερο παιχνίδι με τη Μάλμε την ερχόμενη Τρίτη (13/3) στην Τούμπα ή νωρίτερα.

Σε κάθε περίπτωση και ανεξάρτητα από το χρόνο στον οποίο θα ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη μετακίνηση, δύσκολα θα χαλάσει. Οι πληροφορίες λένε ότι ο Δικέφαλος θα πάρει τα χρήματα που έδωσε το περασμένο καλοκαίρι στη Γουότφορντ για να αποκτήσει τον Τροστ-Εκόνγκ, με τον 30χρονο Νιγηριανό αμυντικο να υπογράψει ένα "χρυσό" συμβόλαιο, με πολλαπλάσιες αποδοχές από αυτές που έχει στον ΠΑΟΚ.

Ήδη ο ΠΑΟΚ έχει προχωρήσει αρκετά την υπόθεση του Βάνια Ντρκούσιτς, του Σλοβένου αμυντικού της Σότσι με τις απαιτήσεις της ρωσικής ομάδας να μοιάζουν να είναι το τελευταίο εμπόδιο πριν οριστικοποιηθούν οι εξελίξεις.

Διαβάστε ακόμη...