Ολοκληρώνεται η μεταγραφή του Έκονγκ στην Αλ Κχολούντ

Καθαρά διαδικαστικό φαίνεται να είναι πλέον το θέμα του Γουίλιαμ Τρόστ Εκόνγκ καθώς ο Νιγηριανός στόπερ αποχαιρετά τον ΠΑΟΚ και αναχωρεί για την Αλ Κχολούντ της Σαουδικής Αραβίας.
Ολοκληρώνεται η μεταγραφή του Έκονγκ στην Αλ Κχολούντ
Photo Credits: @PAOK FC

Όπως όλα έδειχναν, η υπόθεση του Εκόνγκ ήταν τελειωμένη, με τους Θεσσαλονικείς να βάζουν στα ταμεία τους ένα εκατομμύριο ευρώ από την πώληση του Νιγηριανού.

Ο ΠΑΟΚ τα έχει βρει με την Αλ Κχολούντ εδώ και λίγες ημέρες και όλη η συζήτηση αφορούσε το αν θα ανάψει το «πράσινο» φως ο προπονητής, Ράζβαν Λουτσέσκου, πριν τον επαναληπτικό με τη Μάλμε για το Champions League.

Εν τέλει οι εξελίξεις δρομολογήθηκαν άμεσα, ο παίκτης αποχαιρέτησε και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων.

Ο Εκόνγκ αναχωρεί άμεσα από την Θεσσαλονίκη μετά από μόλις μια σεζόν με τους ασπρόμαυρους που δεν εξελίχθηκε όπως θα περίμεναν και οι δυο πλευρές, με το Νιγηριανό να πραγματοποιεί 24 εμφανίσεις με τα ασπρόμαυρα, έχοντας 1 γκολ και 1 ασίστ.

Τελικά ΠΑΟΚ, Αλ Κχολούντ και Εκόνγκ τα βρήκαν σε όλα και ο ποδοσφαιριστής αναμένεται ήδη από σήμερα να βρεθεί στη Σαουδική Αραβία, προκειμένου να περάσει ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει και να ανακοινωθεί από τη νέα του ομάδα.

Όπως όλα δείχνουν η Ασπρόμαυρη ΠΑΕ κινείται για να βρει άμεσα αντικαταστάτη, δουλεύοντας πάνω σε μια εξαιρετική περίπτωση στόπερ!

Διαβάστε ακόμη...