Έντονη κινητικότητα στον ΠΑΟΚ: Ο Χατζηδιάκος έρχεται, οι Σοάρες - Νάσμπεργκ φεύγουν

Κινητικότητα εντός του ΠΑΟΚ που παλεύει να κλείσει μέχρι το βράδυ την υπόθεση του Παντελή Χατζηδιάκου, φθάνοντας σε οριστική συμφωνία με την Κάλιαρι - Παρελθόν θα αποτελέσουν οι Ράφα Σοάρες και Ιβάν Νάσμπεργκ.
Πηγή: sdna.gr
Έντονη κινητικότητα στον ΠΑΟΚ: Ο Χατζηδιάκος έρχεται, οι Σοάρες - Νάσμπεργκ φεύγουν

Όπως διαβάσατε μέσα από το ρεπορτάζ του SDNA, από το Σάββατο ο ΠΑΟΚ δρομολογεί οριστικές εξελίξεις στην υπόθεση του Παντελή Χατζηδιάκου ενώ κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας (1/9) δόθηκε εντολή από τη διοίκηση να «τελειώσει» άμεσα η μετακίνηση του 27χρονου στόπερ στους Θεσσαλονικείς.

Η αρχική διαφορά στα χρήματα του συμβολαίου φαίνεται πως καλύφθηκε, με τους Θεσσαλονικείς να αποκτούν τον Χατζηδιάκο υπό καθεστώς δανεισμού προκειμένου σε έναν χρόνο να τον... μονιμοποιήσουν στην Τούμπα. Στις τάξεις του Δικεφάλου ευελπιστούν πως το θέμα θα διευθετηθεί και με την Κάλιαρι μέχρι το βράδυ, προκειμένου η συμφωνία των εμπλεκόμενων πλευρών να πάρει επίσημη μορφή και ο Έλληνας αμυντικός να ταξιδέψει για την Θεσσαλονίκη.

Στο μέτωπο των αποχωρήσεων, ο Ράφα Σοάρες έχει αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του από το περασμένο Σάββατο, πραγματοποιώντας την τελευταία του προπόνηση στα ασπρόμαυρα καθώς επιστρέφει στην πατρίδα του για λογαριασμό της Φαμαλικάο. Παρελθόν από τον ΠΑΟΚ θα πρέπει να θεωρείται και ο Ιβάν Νάσμπεργκ που αποχωρεί ως ελεύθερος για τη Δανία και τη Βίμποργκ. Ο Νορβηγός αμυντικός βρίσκεται ήδη στη Δανία για ιατρικά και υπογραφές.

Διαβάστε ακόμη...