Ηττήθηκε στο τελευταίο φιλικό ο ΠΑΟΚ Β!

Την ήττα γνώρισε ο ΠΑΟΚ Β στο, τελευταίο, φιλικό πριν από την έναρξη της Super League 2, κόντρα στη Χανιώτη, με 1-3 στο προπονητικό κέντρο της Σουρωτής, το απόγευμα του Σαββάτου, με τους «ασπρόμαυρους» να πληρώνουν την επιθετική τους φλυαρία και αναποτελεσματικότητα.
Πηγή: thessports.gr
Ηττήθηκε στο τελευταίο φιλικό ο ΠΑΟΚ Β!
Photo Credits: @paokfc.gr

Ισορροπημένο παιχνίδι στα πρώτα λεπτά με τους «ασπρόμαυρους» να βρίσκουν τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Γκούμα, πριν το δέκατο λεπτό, με το τέρμα ωστόσο να ακυρώνεται ως οφσάιντ.

Σε μια από τις πρώτες αντεπιθέσεις τους, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τον χώρο και εκμεταλλεύτηκαν την ανισορροπία στην άμυνα του Δικεφάλου, για να ανοίξουν το σκορ στο 14′ της συνάντησης.

Ο Δικέφαλος προσπάθησε να αντιδράσει μετά το «σοκ», και κατάφερε να πάρει τον έλεγχο του παιχνιδιού μετά τη συμπλήρωση του μισάωρου. Στο 34′ μάλιστα δημιούργησε την καλύτερη στιγμή του πρώτου μέρους με τον Ουρτάδο να υποδέχεται τη μπάλα μέσα στη μεγάλη περιοχή, αλλά το σουτ του να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενούμενων.

Λίγο αργότερα, ο Σμυρλής ήταν αυτός που απείλησε με την κεφαλιά του να περνάει λίγο άουτ, ενώ από στημένη μπάλα προσπάθησε να απειλήσει, με τη μπάλα να μην του κάνει το χατίρι, περνώντας λίγο έξω.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ Β προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση και στο 50′ το σου του Σμυρλή σταμάτησε στον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Ωστόσο, σε μια από τις λιγοστές επιθέσεις της στο δεύτερο μέρος, η Χανιώτη κατάφερε να βρει και δεύτερο γκολ στο 59′, για να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 0-2, και να βάλει δύσκολα στους «ασπρόμαυρους».

Στο 69΄ ένα ανέβασμα του Φίλων έφερε το πέναλτι υπέρ της δεύτερης ομάδας των «ασπρόμαυρων», με τον Δημήτρη Κωττά να αναλαμβάνει την εκτέλεση, αλλά να μην καταφέρνει να σκοράρει από την «άσπρη βούλα».

O ΠΑΟΚ Β συνέχισε να πιέζει, δοκίμασε να απειλήσει με κάποια, κυρίως μακρινά σουτ από τον Σπυράκο και τον Μπράντονιτς, με τους σκοράρουν για το 0-3 στις καθυστερήσεις.

Πριν τη λήξη, ο Σπυράκος μείωσε με ωραίο σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, για το τελικό 1-3. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τα ασπρόμαυρα έκανε ο Δημήτρης Πιτσώτης.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ Β: Νικολακούλης, Δεληγιάννης (Πασαχίδης), Κωττάς, Λαγωνίδης (Πιτσώτης), Τασιούρας, (Φίλων), Ρουμιάντσεβ (Σνάουτσνερ), Γρόσδης (Μπράντονιτς), Γκούμας (Σπύρακος), Καλόγηρος, Σμυρλής (Αδάμ), Ουρτάδο (Γκιτέρσος).

Διαβάστε ακόμη...