Νίκη με ανατροπή για τον ΠΑΟΚ Β [εικόνες]

Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, νίκη με ανατροπή, καλή εμφάνιση και πέντε συνολικά οι βαθμοί για τον ΠΑΟΚ Β, σε μια συναισθηματικά φορτισμένη μέρα για την οικογένεια του Δικεφάλου. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε 2-1 τον Μακεδονικό για την 3η αγωνιστική της Super League 2, μια νίκη που τεχνικό team και παίκτες αφιέρωσαν στη μνήμη των έξι αδικοχαμένων νέων που χάθηκαν εκείνη την αποφράδα μέρα στα Τέμπη.
Νίκη με ανατροπή για τον ΠΑΟΚ Β [εικόνες]
Photo Credits: @PAOKFC

Δεν «πατούσε» ιδιαίτερα καλά στο γήπεδο ο ΠΑΟΚ, ειδικά στο πρώτο 20λεπτο, οπότε και ο Μακεδονικός κατάφερε να προηγηθεί. Στο 19′ ο Χερίδης, που λίγο νωρίτερα είχε μπει στο γήπεδο ως αλλαγή, νίκησε με κεφαλιά τον Μοναστηρλή, ο οποίος πάντως στο 6′ είχε αποκρούσει εντυπωσιακά σουτ του Σικαρουλασβίλι.

Άρχισε να ανεβαίνει στη συνέχεια ο Δικέφαλος. Απείλησε στο 27′ με σουτ του Ουρτάδο που μπλόκαρε ο Ταλιχμανίδης και στο 39′ με κοντινή κεφαλιά του Λαγωνίδη, που έφυγε άουτ. Η λύση δόθηκε στο 44′ όταν ο Γκούμας βρήκε ωραία τον Ουρτάδο, αυτός έκανε την κούρσα, πάτησε στην περιοχή και σούταρε με το αριστερό για το 1-1.

Ισορροπημένο το παιχνίδι και στην επανάληψη, δίχως ωστόσο τις μεγάλες φάσεις, μέχρι και το 67′ οπότε πρώτα με τον Τσαούση και μετά με τον Σμυρλή, ο ΠΑΟΚ ανησύχησε τον Ταλιχμανίδη. Συνέχισε με πίεση ψηλά ο Δικέφαλος και στο 72′ ήρθε το γκολ με τον Κωττά να πλασάρει από κοντά, εκμεταλλευόμενος και τις κόντρες από το αρχικό σουτ του Τασιούρα. 2-1 ο ΠΑΟΚ λοιπόν και παρότι ο Μακεδονικός προσπάθησε, ο Δικέφαλος ήταν που απείλησε μέχρι και το τελευταίο λεπτό για ένα ακόμα γκολ.

Επόμενο παιχνίδι είναι το εκτός έδρας με τον Καμπανιακό.

ΠΑΟΚ Β: Μοναστηρλής, Τασιούρας, Σινανάι, Κωττάς, Λαγωνίδης, Τσοπούρογλου (72′ Καλόγηρος), Γρόσδης (90′ Πιτσώτης), Γκούμας (62′ Τσαούσης), Σμυρλής (72′ Μπράντονιτς), Κανίς (90′ Φίλων), Ουρτάδο.

Μακεδονικός: Ταλιχμανίδης, Χασάνογλου (74′ Ταβάρες), Πέδρο Λούκας, Σαραγιώτης, Τσουκάνης, Παναγιωτούδης, Λεωνιδόπουλος, Ραμίρεζ, Χάσεκ (74′ Τοπαλίδης), Σιχαρουλασβίλι (64′ Ζαφειράκης), Κουϊρουκίδης (15′ λ.τ Χερίδης).

Δείτε όλες τις εικόνες με ένα κλικ ΕΔΩ.

Διαβάστε ακόμη...