Λουτσέσκου: Έχασε αλλά … κάτι είδε

Τι ικανοποίησε τον Ρουμάνο τεχνικό, παρά την φιλική ήττα του ΠΑΟΚ...
Πηγή: paok24.com
Λουτσέσκου: Έχασε αλλά … κάτι είδε
Photo Credits: @paokfc.gr website

Ο ΠΑΟΚ έδωσε το δεύτερο του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους και ηττήθηκε με 1-0 από τη Χιμπέρνιαν, χάρη στο λάθος του Ντόμινικ Κοτάρσκι στα πρώτα λεπτά του αγώνα.

Μετά το φινάλε του παιχνιδιού, ο προπονητής του Δικεφάλου, Ράζβαν Λουτσέσκου, παρουσιάστηκε ικανοποιημένος -στις δηλώσεις του- για την εικόνα της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο.

«Μου άρεσε πολύ το πρώτο ημίχρονο, κάναμε ευκαιρίες και μέσω πρέσινγκ κερδίζαμε την μπάλα. Δεχθήκαμε ένα γκολ όπως το δεχθήκαμε, αυτή τη στιγμή δεν έχουμε την απαραίτητη φρεσκάδα για να παίρνουμε αποφάσεις. Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν πολλοί νέοι παίκτες, υπήρχε μεγάλη διαφορά σε σχέση με το πρώτο μέρος. Είμαστε ικανοποιημένοι, ειδικά από το πρώτο μέρος, από την οργάνωση που προσπαθήσαμε να έχουμε» είπε χαρακτηριστικά ενώ σχολίασε και το πως μπορεί αυτή η ήττα να βοηθήσει τους ποδοσφαιριστές του:

«Μερικές φορές είναι καλό να μην νικάς, γιατί μετά όλοι σας υπερβάλλετε. Να έχουμε τα πόδια κάτω, ειδικά εσείς. Πρέπει μερικές φορές να απελευθερώνουμε την πίεση που έχουμε μέσα μας και αυτό συμβαίνει με μία τέτοια ήττα».

Ο Λουτσέσκου, που συνήθως είναι εκνευρισμένος όταν χάνει, ακόμη και στα φιλικά, αναγνώρισε την προσπάθεια των παικτών του να επιτεθούν σωστά στο πρώτο ημίχρονο και το γεγονός πως στο δεύτερο δεν ήταν εύκολο να συμβεί το ίδιο, με τις πολλές αλλαγές. Σίγουρα αυτό έχει να κάνει και με τις δυνατότητες τις ομάδας, τις οποίες ο 55χρονος τεχνικός γνωρίζει καλά, αφού δεν έχει αλλοιωθεί ο περσινός κορμός του γκρουπ.

Διαβάστε ακόμη...