Ο… Σερραίος από την Πτολεμαΐδα και το «μίλα μου ελληνικά, καταλαβαίνω» του Μπράντον

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ έδωσαν βροντερό παρών στο φιλικό κόντρα στην Χιμπέρνιαν, σε μία αναμέτρηση με αρκετό παρασκήνιο και πολλές στιγμές γέλιου. Από το «μίλα μου ελληνικά καταλαβαίνω!» του Μπράντον, στον... Σερραίο Θυμιάνη και στην αποθέωση του Άλι Σαμάτα.
Πηγή: sdna.gr
Ο… Σερραίος από την Πτολεμαΐδα και το «μίλα μου ελληνικά, καταλαβαίνω» του Μπράντον
Photo Credits: @PAOK FC

Το ματς με την Χιμπέρνιαν έχει ολοκληρωθεί, οι ποδοσφαιριστές είναι έτοιμοι να επιβιβαστούν στο λεωφορείο και πλήθος κόσμου τους περιμένει για μια φωτογραφία. Ο Μπράντον Τόμας κάποια στιγμή μιλά με φίλο του Δικεφάλου από την Γερμανία. Μιλώντας αρχικά στα αγγλικά ο φίλαθλος προσπαθεί να φτιάξει ψυχολογικά τον Ισπανό που χαμογελώντας του λέει: «μίλα μου ελληνικά καταλαβαίνω». Ο οπαδός τον ευχαριστεί για το Πρωτάθλημα και του ζητά η ομάδα να παραμείνει ταπεινή αν θέλει να πετύχει τους στόχους της με τον Μπράντον να απαντά: «Συμφωνώ φίλε! Μόνο αν παραμείνουμε ταπεινοί θα μπορέσουμε και πάλι να πάρουμε τίτλους!».

Στα ψιλά δεν πέρασε και η αποθέωση στον Άλι Σαμάτα, με τους φίλους του ΠΑΟΚ να στηρίζουν μέχρι τέλους τους παίκτες και ειδικά τον Τανζανό φορ. Το έκαναν και οι συνοπαδοί τους στην Τούμπα αρκετές φορές περιμένοντας από τον Σαμάτα να θυμίσει τον φορ για τον οποίο τον απέκτησε ο ΠΑΟΚ αλλά δεν τον είδαμε στην πρώτη του σεζόν. Σε κάθε περίπτωση χθες και πριν την σέντρα του πρώτου ημιχρόνου, ο Αλί Σαμάτα πέρασε μπροστά από τον κύριο όγκο των φίλων του ΠΑΟΚ και άκουσε ρυθμικά να φωνάζουν το όνομά του. Σήκωσε το χέρι, τους ευχαρίστησε και πήγε να πάρει τη θέση του στον πάγκο. 

Άλλοι φίλοι του ΠΑΟΚ που ζουν μόνιμα στην Γερμανία περίμεναν τον Κώστα Θυμιάνη να βγει από τα αποδυτήρια για μια φωτογραφία και ένα αυτόγραφο. «Να και το πατριωτάκι μας, έλα εδώ του φώναξαν. Από τις Σέρρες είμαστε» με τον νεαρό κεντρικό αμυντικό αμήχανα για να μην τους προσβάλλει να τους απαντά: «Έπαιξα στον Πανσερραϊκό αλλά είμαι από την Πτολεμαϊδα. Από εκεί είναι η καταγωγή μου, αλλά σας ευχαριστώ πολύ, ευχαρίστως να βγούμε φωτογραφία…»

Διαβάστε ακόμη...