Πολλά ανοιχτά ζητήματα στον ΠΑΟΚ - Παίρνει παρουσίες ενόψει ΑΕΚ ο Λουτσέσκου

Αρκετά είναι τα ανοιχτά ζητήματα που έχουν οι Θεσσαλονικείς ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ, με τον Ραζβάν Λουτσέσου, αρχής γενομένης από σήμερα, να παίρνει παρουσίες για τον μαραθώνιο που έχει ο ΠΑΟΚ μπροστά του!
Πηγή: sdna.gr
Πολλά ανοιχτά ζητήματα στον ΠΑΟΚ - Παίρνει παρουσίες ενόψει ΑΕΚ ο Λουτσέσκου
Photo Credits: @PAOKFC

Μετά το μονοήμερο ρεπό που έδωσε στο αγωνιστικό τμήμα ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο Δικέφαλος επιστρέφει σε ρυθμούς προπονήσεων για να τρέξει σε έναν ακόμη... μαραθώνιο 7 αγώνων σε Ελλάδα και Ευρώπη σε διάστημα 21 ημερών! Με φόντο την ΑΕΚ, ο Ρουμάνος τεχνικός ξεκινά από σήμερα να παίρνει παρουσίες, περιμένοντας παράλληλα και τους Κίριλ Ντεσπόντοφ, Μαντί Καμαρά αλλά και Ομάρ Κόλεϊ που έχουν υποχρεώσεις με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα, να επιστρέψουν.

Με ερωτηματικό είναι η κατάσταση του Γιάννη Κωνσταντέλια, ο οποίος ταλαιπωρείται από φαρυγγίτιδα και εχθές αποχώρησε από το «Γ.Καραϊσκάκης» και το ματς της Εθνικής καθώς ανέβασε υψηλό πυρετό. Συνεπώς με την επιστροφή του, θεωρείται δεδομένο πως ο «Ντέλιας» θα πάει πιο συντηρητικά...

Σε αναμονή και για τον Ντομινίκ Κοτάρσκι που αντιμετώπισε πρόβλημα στην πλάτη και βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη, με το τεχνικό τιμ να αναμένει τα νεότερα από τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Εκτός προπονήσεων τις τελευταίες ημέρες έμειναν και οι Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Μπάμπα Ράχμαν, Γιόνι Ότο, Μπράντον Τόμας και Αντώνης Τσιφτσής, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να περιμένει... επιστροφές προκειμένου να καταστρώνει το πλάνο για το ντέρμπι. 

Διαβάστε ακόμη...