Η επίκληση της ... "ιστορίας"!

Ξεκαθαρίζω , ότι για μένα, οι ποδοσφαιρικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ τελείωσαν με την λήξη του αγώνος απέναντι στην Μπριζ...
Αρκαδοπόντιος Αρκαδοπόντιος
Η επίκληση της ... "ιστορίας"!
Photo Credits: @novasports.gr youtube

Θα με πείς ότι ο ΠΑΟΚ κυνηγά "πρωτάθλημα"! Ουδεμία σημασία δίνω αυτό που  ονομάζεται/αποκαλείται "πρωτάθλημα" στην Ελλάδα.

Κι αυτό γιατί ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ με πρωταθλητισμό , με αθλητισμό, με ποδόσφαιρο και με μπάλα. Είναι μια κακόγουστη ποδοσφαιρική φάρσα στην οποία συμμετέχει πολύ κακώς (αλλά αναγκαστικά) ο ΠΑΟΚ, "πρωτάθλημα" που εξυπηρετεί αποκλειστικά "άλλα"  συμφέροντα...

Η Ευρώπη ήταν ο χώρος που θα έπρεπε να διακριθεί ο ΠΑΟΚ (όχι ότι η πρόκριση στους"8" δεν ήταν επιτυχία), αλλά μπορούσε πολύ παραπάνω.

Και τα έφερε έτσι η ζωή που ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να κερδίσει τον Αρη Θεσσαλονίκης στην έδρα του τελευταίου.
Αν και υπό "φυσιολογικές" συνθήκες η Θεσσαλονίκη και ο Βορράς θα έπρεπε να προετοιμάζονται να εορτάσουν 2 τρόπαια εν τούτοις για το "πρωτάθλημα" ο Αρης Θεσσαλονίκης "θα παίξει για την ιστορία του" σύμφωνα με την δήλωση κορυφαίου στελέχους του.

Προσωπικά δεν μπαίνω στην "λογική" του οπαδού του Άρεως που κυνηγά το πρώτο νταμπλ της ιστορίας του δεδομένου ότι αν κόψει το πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ θα είναι σαν να το παίρνει ο ίδιος.  Και δεν με νοιάζει κιόλας, καθ' όσον ο καθένας κρίνεται από τις επιλογές του.

Όμως...

Όταν λές "ο Αρης θα παίξει για την ιστορία του" αμέσως σκέφτεται κάποιος ότι ο Αρης Θεσσαλονίκης  το έχει ξανακάνει αυτό δηλαδή  έπαιξε "παθιασμένα" μέσα σε φλεγόμενο γήπεδο  για την νίκη αδιαφορώντας αν ο αντίπαλος κυνηγά το πρωτάθλημα!

Ανατρέχοντας λοιπόν στην ποδοσφαιρική ιστορία διαπιστώνουμε ότι την τελευταία αγωνιστική της περιόδου 2001-2002, ΑΕΚ και ο συμπολίτης του Εθνικού Πειραιά ισοβαθμούν στην πρώτη θέση με 55 πόντους, αλλά την πρώτη θέση την έχει η ομάδα του λιμανιού.

Τελευταία αγωνιστική  Αρης Θεσσαλονίκης γηπεδούχος  με τον   συμπολίτη του Εθνικού Πειραιά ο οποίος με ισοπαλία χάνει το πρωτάθλημα. Τελικό αποτέλεσμα 1-5 σε άδειο γήπεδο!!!

Θα με πεις: έτσι θέλεις να πάρεις  και εσύ πρωτάθλημα;

Απαντώ: ΟΧΙ , απλά διαπιστώνω τι δείχνει  η "ιστορία" του Άρεως Θεσσαλονίκης, όταν οι ίδιοι την επικαλούνται για ανάλογη περίπτωση...

Διαβάστε ακόμη...