Πρόβα τζενεράλε για τον τίτλο!

Η τελευταία προπόνηση της σεζόν, το ερωτηματικό και ο έλεγχος των συναισθημάτων!
Πηγή: paok24.com
Πρόβα τζενεράλε για τον τίτλο!

Ξεκίνησε πριν λίγα λεπτά στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας η προπόνηση με την οποία ο ΠΑΟΚ θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του για τον αυριανό “τελικό” με τον Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης” (20:00).

Κατά τη διάρκειά της, ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα “προβάρει” για τελευταία φορά την ενδεκάδα που θα παρατάξει αύριο και θα κληθεί να βάλει τις βάσεις για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ σημαντικό μέρος θα αναλωθεί στις στατικές φάσεις, αμυντικές και επιθετικές.

Το μοναδικό ερωτηματικό ένα 24ωρο πριν οι “ασπρόμαυροι” μπουν στο λεωφορείο που θα τους μεταφέρει από το Makedonia Palace στο “Κλεάνθης Βικελίδης” έχει να κάνει με το αν ο Τόμας  Μουργκ είναι ή όχι σε θέση να αγωνιστεί έστω και ως αλλαγή, τη στιγμή που το κλίμα εντός της ομάδας είναι… ελεγχόμενο!

Πιο συγκεκριμένα, ασφαλώς υπάρχει μία τεράστια προσμονή και αποφασιστικότητα από την πλευρά των ποδοσφαιριστών και των μελών του τεχνικού επιτελείου για τον “τελικό”, ωστόσο το συναίσθημα που κυριαρχεί είναι η απόλυτη προσήλωση στον στόχο, που δεν είναι άλλος από τον τίτλο του Πρωταθλητή!

Διαβάστε ακόμη...