Συνελήφθη ο φυγόποινος 27χρονος για τον θάνατο του Νάσου Κωνσταντίνου

Στην φυλακή θα οδηγηθεί ο 27χρονος που καταδικάστηκε μαζί με έναν 26χρονο για τον θάνατο του οπαδού του ΠΑΟΚ Νάσο Κωνσταντίνου μετά την σύλληψή του.
Πηγή: theopinion.gr
Συνελήφθη ο φυγόποινος 27χρονος για τον θάνατο του Νάσου Κωνσταντίνου

Ο 27χρονος δεν είχε εμφανισθεί στην δίκη στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης με αποτέλεσμα να εκκρεμεί εις βάρος του καταδικαστική απόφαση, με τις αρχές να τον θεωρούν φυγόποινο και να εκκινούν έρευνα για τον εντοπισμό του.

Ο συλληφθείς καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 5 ετών και 3 μηνών για τα αδικήματα της θανατηφόρας έκθεσης κατά συναυτουργία και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης από κοινού, για το περιστατικό που έλαβε χώρα την 27-04-2017 στο κέντρο της πόλης μετά τη λήξη του αγώνα ΠΑΟΚ-ΠΑΟ όπου ο Νάσος Κωνσταντίνου δέχθηκε δολοφονική επίθεση με αποτέλεσμα προσπαθώντας να ξεφύγει, να βγει στην Αγ. Δημητρίου και να παρασυρθεί θανάσιμα από ΙΧ.

Ο 27χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΓΑΔΘ, στο πλαίσιο μεθοδικής και επιστάμενης έρευνας αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, βραδινές ώρες χθες (03-07-2024). Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως, αναφέρει η ΓΑΔΘ.

Διαβάστε ακόμη...