Πρώτο και… τελευταίο με Παναθηναϊκό! (vid!)

Το πρώτο ντέρμπι της φετινής Super League διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη, με την Τούμπα να ανοίγει της πύλες της και τον πρωταθλητή Ελλάδας ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, το βράδυ της Κυριακής (15/9, 20:30).
Πηγή: thessports.gr
Πρώτο και… τελευταίο με Παναθηναϊκό! (vid!)
Photo Credits: @PAOKFC

Αυτό θα είναι και το πρώτο ντέρμπι του θα διεξαχθεί τη φετινή σεζόν στο ιστορικό γήπεδο του Δικεφάλου, με το αμέσως προηγούμενο να ήταν και πάλι με τους… πράσινους!

Πιο συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε τον Παναθηναϊκό στις 15/5 για την ένατη και προτελευταία αγωνιστική των Play Off της περασμένης αγωνιστικής σεζόν, στην πορεία του προς την κατάκτηση του πιο μάγκικου τίτλου στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στην «καυτή» Τούμπα η ομάδα του Λουτσέσκου επικράτησε με το εμφατικό 4-1 κόντρα στους «πράσινους», έκανε το προτελευταίο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, πριν πάει στο Χαριλάου για τη… γνωστή συνέχεια.

Σήμερα, Κυριακή (15/9), υποδέχεται τον Παναθηναϊκό σε μια διαφορετική βάση, αφού βρισκόμαστε μόλις στην τέταρτη αγωνιστική της νέας σεζόν, αλλά με μοναδικό στόχο τη νίκη, που θα του επιτρέψει να συνεχίσει με το απόλυτο των βαθμών.

Θυμηθείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης:

Διαβάστε ακόμη...