Να συνεχίσει στην κορυφή ο ΠΑΟΚ

Η σεζόν έχει ξεκινήσει με τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ να υπερασπίζεται τα σκήπτρα του, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα την καλύτερη και πιο σταθερή εικόνα μέσα στο γήπεδο, σε σχέση με τους άλλους τρεις διεκδικητές του τίτλου.
Πηγή: thessports.gr
Να συνεχίσει στην κορυφή ο ΠΑΟΚ
Photo Credits: @acpaok

Μπορεί πέρυσι να κατέκτησε ίσως το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όλων των εποχών, ο ΠΑΟΚ, όμως, παραμένει και φέτος ως ένα αουτσάιντερ για τον τίτλο σύμφωνα με τις στοιχηματικές και τους αντιπάλους του, με τον Λουτσέσκου να έχει βαλθεί να αλλάξει σε όλους αυτή την άποψη.

Αν και πάντα τον βοηθούσε να υποτιμούν την ομάδα του. Αυτό εκμεταλλεύτηκε την περασμένη σεζόν και πήρε με το σπαθί του το τρόπαιο, ενώ όλοι τον είχαν ξεγραμμένο.

Με μόλις μία ισοπαλία στις πέντε πρώτες αναμετρήσεις και αυτή με τον Παναθηναϊκό (15/09, 0-0) ο ΠΑΟΚ δείχνει να είναι έτοιμος να διεκδικήσει μέχρι τέλους το πρώτο του back-to-back. Η 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League επιφυλάσσει πολλές παγίδες για τον Δικέφαλο.

Η Τούμπα θα βάλει τα καλά της για να υποδεχθεί ένα δυνατό παιχνίδι. ΠΑΟΚ και Άρης (20:30 Novasportsprime) θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους σε μία αναμέτρηση που όλοι θέλουν να αποδείξουν πολλά.

Οι κίτρινοι έρχονται «φορτσάτοι» μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού στο Βικελίδης (21/09, 2-1) και θα αντιμετωπίσει έναν κατάκοπο ΠΑΟΚ, μετά το ευρωπαϊκό παιχνίδι απέναντι στη Γαλατάσαραϊ (25/09), με τους παίκτες του Ρουμάνου τεχνικού να κάνουν υπερπροσπάθεια, με αποτέλεσμα προς το φινάλε της αναμέτρησης να έρχεται και η κόπωση.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ είναι η εξής: Κοτάρσκι, Μπαλωμένος, Σάστρε, Όττο, Κεντζιόρα, Λόβρεν, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Μπακαγιόκο, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Τάισον, Σορετίρε, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τισουντάλι, Τσάλοφ.

Διαβάστε ακόμη...