Τι έχουμε δει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, τι περιμένουμε να δούμε

Το πρωτάθλημα έχει φθάσει στην 7η αγωνιστική -δεν το λες και λίγο, είναι κάτι παραπάνω από το μισό του πρώτου γύρου-κι οπωσδήποτε έχουμε μια πρώτη εικόνα από τη φετινή διοργάνωση.
Πηγή: forzaonline.gr
Τι έχουμε δει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, τι περιμένουμε να δούμε
Photo Credits: @PAOKFC

Οι βαθμολογικές διαφορές των ομάδων, βέβαια, παραμένουν μικρές, ακόμη κι ο 6ος της βαθμολογίας (ΟΦΗ) απέχει από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ μόλις πέντε βαθμούς. Μια πιο «καθαρή» εικόνα θα έχουμε με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου, όταν όλοι θα έχουν παίξει με όλους, αλλά κάποια πρώτα συμπεράσματα έχουν βγει.

Αν μη τι άλλο, δεν ήταν πολλοί-κάθε άλλο- στην αρχή της σεζόν όσοι θα περίμεναν αυτή την πορεία του Αρη και, ακόμη περισσότερο, εκείνη του Παναιτωλικού. Το ίδιο ισχύει και για τον Παναθηναϊκό, μόνο που οι «πράσινοι» έχουν εκπλήξει δυσάρεστα, αν σκεφθεί κανείς και τις μεταγραφικές επενδύσεις, που έγιναν στη διάρκεια του καλοκαιριού. Ούτε, όμως, κι η ΑΕΚ, ούτε κι ο Ολυμπιακός έχουν αποφύγει τα «στραβοπατήματα», έστω κι αν αυτά δεν τους έχουν στοιχήσει και πολύ στη βαθμολογία, μια κι ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ απέτυχε να διαφυλάξει την έδρα του, μετρώντας ήδη πέντε χαμένους βαθμούς από τα ντέρμπι με Παναθηναϊκό και Αρη.

Φυσικά, καμία ομάδα δεν μπορεί να πορεύεται χωρίς απώλειες, ακόμη κι εκείνες, που θα βρίσκονται μέσα στο παιχνίδι κατάκτησης του τίτλου της πρωταθλήτριας μέχρι το τέλος. Αυτό είναι, άλλωστε, και το «αλατοπίπερο», που νοστιμίζει τη διοργάνωση, διατηρώντας «ζεστό» το ενδιαφέρον του κόσμου καθ’ όλη τη διάρκεια εξέλιξής της.

Αλλά και στην ουρά της βαθμολογίας προβλέπεται έντονος ανταγωνισμός, αφού αρκούν δύο-τρία συνεχόμενες ήττες για να ρίξουν μια ομάδα σε περιπέτειες και, αντίστοιχα, δύο-τρία σερί θετικά αποτελέσματα για να της εξασφαλίσουν μια βαθιά ανάσα για τη συνέχεια.

Διαβάστε ακόμη...