Το εντυπωσιακό στοπ του Κοτάρσκι

Η επέμβαση του Ντόμινικ Κοτάρσκι στην Τουρκία κόντρα στη Γαλατασαράι αναδείχθηκε από το κοινό του paokfc.gr ως PAOK TV Play of the Month Σεπτεμβρίου.
Το εντυπωσιακό στοπ του Κοτάρσκι
Photo Credits: @paokfc.gr

Για να καταλάβουμε πόσο καλή ήταν η επέμβαση του Mr Fantastic αρκεί να δούμε την αντίδραση του Οσίμεν όταν τελείωσε η φάση. Ο επιθετικός της Γαλατασαράι δεν μπορούσε να καταλάβει πως αυτή η προσπάθεια δεν κατέληξε στα δίχτυα.

Ο Ντόμινικ Κοτάρσκι με ένα εκπληκτικό στοπ στο 63ο λεπτό κράτησε το 1-0 για τον Δικέφαλο στην Κωνσταντινούπολη. Ο Τζέικομπς βρήκε τον Οσίμεν στο πρώτο δοκάρι, αυτός πλάσαρε εξ επαφής, αλλά ο Mr.Fantastic με καταπληκτικά αντανακλαστικά, έδρασε σωτήρια και κατέγραψε άλλη μία φανταστική επέμβαση.

Στην ψηφοφορία για το PAOK TV Play of the Month Απριλίου ο Κροάτης τερματοφύλακας συγκέντρωσε το 50% των ψήφων και πήρε για δεύτερο συνεχόμενο μήνα το βραβείο.

Ισοβαθμία στη δεύτερη θέση του βάθρου, με την απόκρουση πέναλτι του Κοτάρσκι στο Πανθεσσαλικό και το εντυπωσιακό τάκλιν του Κεντζιόρα στο ματς κόντρα στον Άρη να συγκεντρώνουν το υπόλοιπο 50% των ψήφων.

Θαυμάστε για μία ακόμα φορά την εντυπωσιακό στοπ του Κοτάρσκι κι εγγραφείτε στο επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ στο You Tube για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της αγαπημένης μας ομάδας.

Διαβάστε ακόμη...