Γκολ για τον Κουαλιάτα μετά από… δυο χρόνια! (vid)
Ο Νίκολας Κουαλιάτα ανήκει ακόμη στον ΠΑΟΚ, με τον Ουρουγουανό μεσοεπιθετικό να αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στη Σεντράλ Κόρντομπα της Αργεντινής.
Πηγή: paok24.com
SHARE:

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής ήρθε στην Ευρώπη, για λογαριασμό του Δικεφάλου, το καλοκαίρι του 2022, ωστόσο δε κατάφερε ποτέ να εδραιωθεί στην ομάδα και να συμπεριληφθεί στα πλάνα του Ράζβαν Λουτσέσκου, με τον σύλλογο να αποφασίζει τους διαδοχικούς δανεισμούς του.
Πλέον αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Αργεντινής ενώ τα ξημερώματα της Παρασκευής (25/4) σκόραρε στο παιχνίδι του Copa Libertadores, με αντίπαλο τη Ντεπορτίβο Ταχίρα, κάνοντας το 2-0 με κεφαλιά στο 19′, στη νίκη της ομάδας του με 2-1.
Πρόκειται για το πρώτο του τέρμα μετά από δυο ολόκληρα χρόνια, καθώς τελευταία φορά είχε βρει δίχτυα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ Β, στις τρεις Ιανουαρίου του 2023 και τη νίκη των «ασπρόμαυρων» με 6-1, κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας.