"Έπρεπε να παίξουμε καλύτερα"...

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Γιώργος Γεωργιάδης, στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε μετά το παιχνίδι με την Καλλονή, στάθηκε στην υποχρέωση της ομάδας να αποδίδει καλύτερο ποδόσφαιρο, παρά το ελαφρυντικό των αρκετών αλλαγών.
"Έπρεπε να παίξουμε καλύτερα"...

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του :

"Δεν ήταν το καλύτερο μας παιχνίδι από πλευράς θεάματος κ επιθετικότητας. Είναι σημαντική η νίκη. Δεν κάναμε τόσες ευκαιρίες όσες στα προηγούμενα ματς αλλά μετράει η ουσία. Τη Πέμπτη κάναμε τόσες φάσεις και δεν κερδίσαμε.

Το πρόβλημα ήταν πως με μια επίθεση η αντίπαλη ομάδα μας έβαλε γκολ. Είναι δύσκολο με τόσες αλλαγές να βρεθούμε σωστά στον αγωνιστικό χώρο.

Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Κουλούρη και ελπίζω στο μέλλον να πετύχει πολλά με τον ΠΑΟΚ. Είμαι σίγουρος.

Μετανιώσατε για τις πολλές αλλαγές;

Όχι, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Αυτή ήταν η επιλογή μου. Έπρεπε να κάνουμε προγραμματισμό.

Σχόλιο για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας; Είστε ικανοποιημένος;

Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι.

Έχετε εξήγηση για τις ανατροπές των σκορ. Είναι θετικό ή πρόβλημα; Και δεύτερον, στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ τα πάει καλά αλλά εκτός έδρας;

Εμείς ως μεγάλη ομάδα πρέπει να μάθουμε να κερδίζουμε. θα ήταν πιο εύκολο να προηγείσαι και να έχεις ήσυχο απόγευμα. Ούτε σήμερα έγινε. Στη Ριζούπολη προηγούμασταν με τρία γκολ και πάλι δε κερδίσαμε. Πρέπει και εντός κι εκτός έδρας να κερδίζουμε.

Για την απόδοση του Σάλπι;

Δεν θέλω να σχολιάσω ατομικά. Ο Σάλπι είχε δοκάρι, έδωσε ασίστ. Από όλους τους παίκτες περιμένουμε παραπάνω πράγματα, το ίδιο και από το Σάλπι.

ΕΝ όψει του ματς με τον ΟΣΦΠ, είστε σε καλή κατάσταση;

Νομίζω πως είμαστε καλά. Και στο προηγούμενο ματς είχαμε θετικά στοιχεία. Παίξαμε ως ένα σημείο καλά, αλλά όταν το 0-3 ανατρέπεται, όλοι βλέπουν πρόβλημα. Αλλά είμαστε σε καλή κατάσταση.

Σε σχέση με το ματς πρωταθλήματος στο Καραϊσκάκη, θα έχετε διαφορετική προσέγγιση;

Εγώ αυτό που πρέπει να σκεφτώ είναι πως θα περάσουμε μέσα από τα δύο παιχνίδια. Πρώτα είναι το εκτός έδρας. Κάτι έχουμε σκεφτεί, θα δούμε πως θα καταλήξει. Σκοπός είναι η πρόκριση

Για την ευκολία που ο ΠΑΟΚ δέχεται γκολ;

Είναι πρόβλημα. Ακόμα και στη Ριζούπολη δεν μας έκαναν ευκαιρίες. Δεχόμαστε γκολ χωρίς ευκαιρίες των αντιπάλων. Ίσως θέλουμε παραπάνω συγκέντρωση, ίσως τύχη. Δεν δεχόμαστε πάντως ευκαιρίες.

Από το σημερινό ματς τι κρατάτε;

Τη νίκη και την προσπάθεια στο δεύτερο μέρος, αν και θα έπρεπε να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο, παρά τις αλλαγές που έγιναν.

 

Διαβάστε ακόμη...