Όταν ο Ραζβάν κάνει αυτοκριτική

Η ιδιαίτερη απάντηση για τον εαυτό του
Πηγή: paok24.com
Όταν ο Ραζβάν κάνει αυτοκριτική
Photo Credits: @paokfc.gr

Δεν είναι λίγες οι φορές που μετά από κάποια ήττα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου, εκνευρίζεται και μπορεί να κάνει κακό, τόσο στον ίδιο όσο και στην ομάδα.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, μίλησε για τις αντιδράσεις του, κάνοντας παράλληλα και την αυτοκριτική του, στη συνέντευξη που έδωσε στο PAOK24.

«Είναι αρνητικό ο μεγάλος εκνευρισμός μετά από ήττες; Από εκεί και πέρα βάζω πάντα τον εαυτό μου σε διαδικασία ερωτήσεων. Για τις προπονήσεις αν είναι καλές ή κακές, αν πρέπει να αλλάξω πράγματα, αν κάνω καλή προετοιμασία. Για τα παιχνίδια, αν τους λέω τα πάντα για τους αντιπάλους. Για τις αποφάσεις μου, αν είναι σωστές ή όχι. Για τις αντιδράσεις μου και τις ομιλίες με τους παίκτες. Για τις μεμονωμένες συζητήσεις μαζί τους, για τις ομιλίες και τα μηνύματα που τους στέλνω, ακόμη και για το πρόσωπό μου με το αφεντικό να λέει ότι επειδή έχω πολύ καλή επαφή με το γκρουπ, καταλαβαίνουν πώς είναι η διάθεσή μου και μου λέει ότι πρέπει να προσέχω για να μην τους δημιουργώ αρνητικά συναισθήματα. Πάντα το κάνω αυτό. Μετά τις ήττες ναι έχω και κακές αντιδράσεις, αλλά αυτό γίνεται γιατί εγώ το ζω πολύ άσχημα. Δε θα θέλατε να είστε στη θέση μου μετά από αρνητικά αποτελέσματα. Είναι πολύ σκληρό και πρέπει να πιεστώ για να δείξω στους άλλους ότι δεν επηρεάστηκα. Η αλήθεια όμως είναι ότι επηρεάζομαι. Η αντίδρασή μου στο φιλικό με κάποιο πρόσωπο εκτός γηπέδου δεν ήταν φυσιολογική, αλλά δε μπορούσα να μείνω συγκεντρωμένος. Έχω λοιπόν πολλά αρνητικά, αλλά αν μου πείτε ένα να διαλέξω δεν ξέρω γιατί πάντα βάζω ερωτήματα στον εαυτό μου για το αν αντιδρώ σωστά. Άρα κάπως έτσι πολλές στιγμές δεν είμαι χαρούμενος με τον εαυτό μου και αμέσως μετά μπορεί και να είμαι» ανέφερε ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

 

 


 

Διαβάστε ακόμη...