Μπόνιτς: «Θα παίξει για… πλάκα, ο πολύπειρος Λόβρεν στον ΠΑΟΚ και στην Ελλάδα»

Ο Κροάτης (και…μισός Έλληνας) Μάριο Μπόνιτς σκιαγραφεί – για λογαριασμό του SDNA - το αγωνιστικό προφίλ του 35χρονου στόπερ, ενώ δηλώνει βέβαιος για την απόσβεση της μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ.
Πηγή: sdna.gr
Μπόνιτς: «Θα παίξει για… πλάκα, ο πολύπειρος Λόβρεν στον ΠΑΟΚ και στην Ελλάδα»

Γκολ στο… 90΄ για τον ΠΑΟΚ στο μεταγραφικό «γήπεδο».

Οι πρωταθλητές Ελλάδας λίγο πριν το σφύριγμα της λήξης στο θερινό παζάρι, ήρθαν σε συμφωνία και πρόσθεσαν τον Ντέγιαν Λόβρεν στο ρόστερ τους.

Ο Κροάτης στόπερ θα τεθεί στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου μόνο για τα παιχνίδια των εγχώριων διοργανώσεων και δεδομένου πως η ευρωπαϊκή λίστα με τους παίκτες του Δικεφάλου κατατέθηκε στις 4 Σεπτεμβρίου.

Για το νέο απόκτημα του Δικεφάλου του Βορρά, κατέθεσε τη δική του έκθεση στο SDNA,  ο Μάριο Μπόνιτς (φωτ.) που παρότι Κροάτης στην καταγωγή, ο…μισός είναι Έλληνας λόγω της πολύχρονης παραμονής του στη χώρα μας.

Το 1980 ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα ως ποδοσφαιριστής για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και δόθηκε δανεικός στον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ συν τω χρόνω πέρασε και από την Παναχαϊκή.

Αμέσως μετά το τέλος της καριέρας του, ασχολήθηκε με την προπονητική ενώ διετέλεσε και διετέλεσε προπονητής των ακαδημιών και scout του Τριφυλλιού.

Ο Μάριο Μπόνιτς σκιαγράφησε τον Ντέγιαν Λόβρεν και εξέφρασε τη βεβαιότητα πως θα παίξει και θα κάνει τη διαφορά στην άμυνα του ΠΑΟΚ.

«Πρόκειται για έναν πολύπειρο στόπερ που έχει παίξει σε άκρως υψηλό επίπεδο στην καριέρα του.

Η πολύχρονη παρουσία του στη Λίβερπουλ, καθώς και οι θητείες σε Λυών, Ζενίτ, Σαουθάμπτον και Ντιναμό Ζάγκρεμπ λένε ασφαλώς πολλά, συν τις 78 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της Κροατίας.

Θα προσφέρει μια ποιοτική λύση στο κέντρο της άμυνας του ΠΑΟΚ. Θα παίξει…για πλάκα στην Ελλάδα και θα κάνει τη διαφορά.

Παρά τα 35 χρόνια του παραμένει ένας γρήγορος αμυντικός και πολύ δυναμικός. Εξίσου αποτελεσματικός και με την μπάλα στα πόδια και στις μάχες στον αέρα έχει την ικανότητα να…διαβάζει τις φάσεις» τόνισε αρχικά ο Μάριος Μπόνιτς και πρόσθεσε:

«Δεν ταλαιπωρήθηκε από σοβαρούς τραυματισμούς τα τελευταία χρόνια κι είναι υγιέστατος. Δεν θα πρέπει να προβληματίζει η ηλικία του.

Μην ξεχνάμε πως ο Τάισον στα 36 χρόνια του ήταν ο κορυφαίος παίκτης του ΠΑΟΚ κι ίσως του ελληνικού πρωταθλήματος την περασμένη σεζόν».

Διαβάστε ακόμη...