«Η πλούσια εμπειρία του Λόβρεν θα προσφέρει πολλά οφέλη στον ΠΑΟΚ»

Το SDNA επικοινώνησε με τον Γάλλο τεχνικό, Ζερόμ Αρπινόν κι άλλοτε προπονητή του…δικού μας, Νίκλας Ελίασον (ΑΕΚ) την περίοδο της κοινής θητείας τους στη Νιμ και πήρε το προσωπικό του report για τον Κροάτη στόπερ που τον τελευταίο 1,5 χρόνο άφηνε τα ποδοσφαιρικά…αποτυπώματά του στα γαλλικά γήπεδα με τη φανέλα της Λιόν.
Πηγή: sdna.gr
«Η πλούσια εμπειρία του Λόβρεν θα προσφέρει πολλά οφέλη στον ΠΑΟΚ»

Ο Ντέγιαν Λόβρεν ετοιμάζει βαλίτσες για το ταξίδι με προορισμό την Θεσσαλονίκη.

Ο Κροάτης στόπερ ήρθε σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ στο… 90΄της μεταγραφικής περιόδου κι η άφιξή του το Σάββατο (14/9) θα ολοκληρώσει το τυπικό σκέλος της συνεργασίας με τους πρωταθλητές Ελλάδος.

Ο 35χρονος σέντερ μπακ άφησε τα ποδοσφαιρικά…αποτύπωματά του στα γαλλικά γήπεδα με τη φανέλα της Λιόν τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.

Να θυμίσουμε πως ο Λόβρεν μεταπήδησε για πρώτη φορά στους «Λιονέ» τον Γενάρη του 2010 κι επέστρεψε στη γαλλική ομάδα έπειτα από 13 χρόνια.

Συνολικά και στις δύο θητείες του στη Λιόν, το κοντέρ έγραψε 134 παιχνίδια – 4 γκολ – 3 ασίστ.

Το SDNA επικοινώνησε με τον Γάλλο τεχνικό, Ζερόμ Αρπινόν κι άλλοτε προπονητή του…δικού μας, Νίκλας Ελίασον (ΑΕΚ) την περίοδο της κοινής θητείας τους στη Νιμ και πήρε το προσωπικό του report για τον Κροάτη στόπερ.

«Πρόκειται για έναν πολύ καλό κι έμπειρο στόπερ. Η τελευταία παρουσία του στη Λιόν έγινε σε μια δύσκολη περίοδο για το κλαμπ. Παραμένει ένας ποιοτικός παίκτης με υψηλές παραστάσεις στην καριέρα του.

Κι αυτή ακριβώς η πλούσια εμπειρία του σε κορυφαία πρωταθλήματα θα προσφέρει πολλά οφέλη στον ΠΑΟΚ…» τόνισε αρχικά ο Γάλλος κόουτς και πρόσθεσε αναφορικά με τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Λοβρέν.

«Δεν είναι εξαιρετικά γρήγορος, αλλά είναι πολύ καλός στο ένας εναντίον ενός και στο…διάβασμα του αντιπάλου. Καλό είναι να υπάρχει ένας γρήγορος παίκτης στον άξονα μπροστά του, όταν η αντίπαλη ομάδα έχει ψηλά τις γραμμές της.

Η ηλικία του (35 χρονών) δεν αποτελεί πρόβλημα. Το ποδόσφαιρο έχει εξελιχθεί και οι σοβαροί – ποιοτικοί παίκτες όπως ο Λόβρεν, ασφαλώς κι έχουν τη δυνατότητα πλέον να παίζουν περισσότερα χρόνια».

Διαβάστε ακόμη...