Γιάννης – Φοίβος Μπότος: «Οργανωμένη ομάδα η Βικτόρια Πλζεν, με γρήγορες μεταβάσεις από άμυνα σε επίθεση»

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός (άλλοτε παίκτης της ΑΕΚ) και μόνιμος – ποδοσφαιρικός - κάτοικος Τσεχίας, σχολιάζει στο SDNA την επόμενη αντίπαλο του ΠΑΟΚ στη League Phase του Europa League.
Πηγή: sdna.gr
Γιάννης – Φοίβος Μπότος: «Οργανωμένη ομάδα η Βικτόρια Πλζεν, με γρήγορες μεταβάσεις από άμυνα σε επίθεση»

Την ευρωπαϊκή - αγωνιστική - ατζέντα του άνοιξε ο ΠΑΟΚ εν όψει του αγώνα της Πέμπτης (24/10) με την Βικτόρια Πλζεν στην Τούμπα για την 3η αγωνιστική της League Phase του Europa League.

Η ομάδα της Τσεχίας δεν είναι από τα κλαμπ που καταγράφει συχνές επισκέψεις στην Ελλάδα στο πλαίσιο των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Στην προκειμένη περίπτωση μάλιστα, θα είναι μόλις η δεύτερη φορά που η θα παίξει κόντρα σε ελληνικό σύλλογο, έπειτα από τη διπλή σειρά των αναμετρήσεων με τον Ολυμπιακό το 2019 για τα προκριματικά του Champions League.

Εσχάτως, έρχεται για δεύτερη φορά επί ελληνικού εδάφους και ο 23χρονος μεσοεπιθετικός, Γιάννης – Φοίβος Μπότος (άλλοτε παίκτης της ΑΕΚ) ο οποίος αντιμετώπισε ως παίκτης της Καρβίνα την Βικτόρια Πλζεν τον Αύγουστο(11/8) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του τσέχικου πρωταθλήματος, μιλάει στο  SDNA για την αντίπαλο του ΠΑΟΚ.

«Στο μεταξύ μας παιχνίδι η ομάδα μου γνώρισε βαριά ήττα με 5-0 εκτός έδρας από την Βικτόρια Πλζεν. Χάσαμε παίκτη με αποβολή στο 26΄ κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να αλλάξει τις ισορροπίες του αγώνα και να ανοίξει το σκορ.

Η Βικτόρια Πλζεν είναι μια καλή και οργανωμένη ομάδα με αρετές στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.

Οι δύο επιθετικοί, Ντάνιελ Βασούλιν, Πρινς Αντού, ο επιθετικός μέσος, Πάβελ Σουλτς και ο δεξιός εξτρέμ Έρικ Τζίρκα είναι οι πιο επικίνδυνοι παίκτες της. Πρόκειται για ομάδα που βγάζει γρήγορες μεταβάσεις από την άμυνα στην επίθεση.

Θεωρώ πάντως πως ο ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα, έχει ασφαλώς τη δυνατότητα με μια καλή εμφάνιση και τη βοήθεια του κόσμου του να περάσει με επιτυχία το εμπόδιο της».

Ο Γιάννης- Φοίβος Μπότος που προ ημερών επιλέχθηκε στην κορυφαία ενδεκάδα της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Τσεχίας, καθώς μοίρασε δύο ασίστ στο τελευταίο ματς, μίλησε καιγια τη δική του θητεία (ως δανεικός από την Σλάβια Πράγας) στην Καρβίνα.

«Αγωνίζομαι ως δανεικός σε μια μικρομεσαία ομάδα της Τσεχίας. Βρισκόμαστε στην 8η θέση της βαθμολογίας και παλεύουμε για το καλύτερο δυνατό. Από την πλευρά μου προσπαθώ σε κάθε παιχνίδι να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό».

Διαβάστε ακόμη...