Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ Domus Ergo - ΕΝΚΑ

Οι δηλώσεις του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ Domus Ergo επί της τουρκικής ΕΝΚΑ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του προκριματικού ομίλου του LEN Champions League.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ Domus Ergo - ΕΝΚΑ
Photo Credits: @acpaok

Θοδωρής Χατζηθεοδώρου:

«Προερχόμενα τα παιδιά από υπερβολική κούραση, λόγω του χθεσινοβραδινού παιχνιδιού κόντρα στην Μπρέσια, δεν κάναμε σήμερα καλή εμφάνιση, αλλά βγάλαμε χαρακτήρα και γυρίσαμε το παιχνίδι, παίρνοντας τη νίκη, την πρώτη στην ιστορία της ομάδας στο Champions League, και αυτό είναι σημαντικό για την ιστορία του Σωματείου αλλά και την ψυχολογία των παιδιών. Αυτό έγινε ανήμερα μίας μαύρης επετείου, την οποία θέλουμε να ξεχάσουμε όλοι, τουλάχιστον να θυμόμαστε και να μην ξαναγίνει κάτι τέτοιο ποτέ. 

Είμαι ικανοποιημένος, όχι από την εμφάνιση, αλλά το ότι βλέπω τα παιδιά χαμογελαστά και ικανοποιημένα με αυτή τη νίκη. Έχουμε τώρα ακόμα ένα παιχνίδι κόντρα στην διοργανώτρια του ομίλου, Οραντέα. Νομίζω το απόγευμα θα κάνουμε καλύτερη εμφάνιση, έχοντας και την ψυχολογία, και έπειτα θα περιμένουμε την κλήρωση της Δευτέρας για το Euro Cup για να δούμε πως θα πορευτούμε».

Διαβάστε ακόμη...