Aναστάσης Μυρίλος: «Ακόμα καλύτερα από πέρσι!»

Η ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για τη μεγάλη πρόκληση της συμμετοχής στο Champions League κι ένας από τους αθλητές που ήρθαν αυτό τον καλοκαίρι για να τον ενισχύσουν, είναι ο Αναστάσης Μυρίλος. Ο ταλαντούχος φουνταριστός ήρθε στη Θεσσαλονίκη για να φορέσει το «ασπρόμαυρο» σκουφάκι και μιλά στη FORZA για τις πρώτες του εντυπώσεις από τον Δικέφαλο.
Aναστάσης Μυρίλος: «Ακόμα καλύτερα από πέρσι!»
Photo Credits: @acpaok.gr

Αναλυτικά όσα είπε:

Πως πήρες την απόφαση να αλλάξεις πόλη και παραστάσεις, ερχόμενος στον ΠΑΟΚ;

«Το να αλλάξεις πόλη είναι πάντα μια απόφαση που δεν παίρνεις εύκολα. Ωστόσο ο ΠΑΟΚ ήταν το καλύτερο που θα μπορούσα να επιλέξω για την καριέρα μου. Πρόκειται για έναν τεράστιο σύλλογο. Για να ενταχθείς σε μια τέτοια ομάδα, αξίζει να αλλάξεις περιβάλλον. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Για εμένα αυτή η επιλογή ήταν μονόδρομος».

Τι συνάντησες σε αυτό το πρώτο σου διάστημα στην ομάδα;

«Το σωματείο σου δείχνει πόσο μεγάλο είναι κάθε μέρα. Από τις προπονήσεις, την καθημερινότητα, όλα τα μεγάλα και τα μικρά. Θέλω να καταφέρω πάρα πολλά πράγματα με τον ΠΑΟΚ. Οι προπονήσεις είναι πάρα πολύ ωραίες, ο κόουτς Χατζηθεοδώρου μας κάνει να μας αρέσει ακόμα περισσότερο αυτό που κάνουμε».

Πόσο μεγάλη πρόκληση είναι για εσένα η συμμετοχή στο Champions League;

«Πραγματικά ο ΠΑΟΚ προέρχεται από μια απίστευτη χρονιά, κερδίζοντας το εισιτήριο για το Champions League. Μου δόθηκε η τρομερή ευκαιρία να είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Είμαι ευγνώμων που είμαι μέλος της και θα παίξω κι εγώ στην κορυφαία διοργάνωση. Είναι δύσκολος ο όμιλος αλλά πιστεύω ότι θα τα πάμε καλά. Έχουμε καλούς παίκτες, προσωπικότητες και προπονητή που διαχειρίζεται την ομάδα τέλεια».

Τι περιμένεις γενικότερα από τη νέα σεζόν;

«Ως ομάδα θέλουμε να πάμε ακόμα καλύτερα από πέρσι, και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Πιστεύω ότι έχουμε όλες τις δυνατότητες, και με την καθοδήγηση του προπονητή μπορούμε να τα καταφέρουμε. Προσωπικά θα ήθελα να φτάσουμε ακόμα στον τελικό. Δεν πιστεύω ότι είναι αδύνατο για εμάς. Είμαι έτοιμος να τα δώσω όλα για να φτάσουμε πραγματικά ψηλά με την ομάδα την τρέχουσα σεζόν».

Ποιες οι εντυπώσεις σου από τη Θεσσαλονίκη;

«Η πόλη είναι απίστευτη. Μου είχαν πει ότι θα περάσω τέλεια στη Θεσσαλονίκη και αυτό το βλέπω από το πρώτο διάστημα. Είναι τα πάντα κοντά. Το σπίτι που έχω έρθει είναι εξαιρετικό. Συνοπτικά, αυτά που έχω συναντήσει στην ομάδα και την πόλη έχουν ξεπεράσει τις προσδοκίες μου!»

Τι περιλαμβάνει η καθημερινότητα σου;

«Αυτή την περίοδο καθημερινά υπάρχουν δύο προπονήσεις με την ομάδα. Ξυπνάω νωρίς το πρωί για την πρώτη προπόνηση της ημέρας. Στη συνέχεια θα φάω το μεσημεριανό μου, και στη συνέχεια έχω ελεύθερες τρεις με τέσσερις ώρες για να ετοιμαστώ για την απογευματινή προπόνηση, οπότε αυτές οι ώρες στο ενδιάμεσο είναι αφιερωμένες στον ύπνο και την ξεκούραση».

Τι θες να κάνεις στον ελεύθερο σου χρόνο;

«Αν έχουμε κάποιο ρεπό, θα χαλαρώσω. Ένα καφέ στη Θεσσαλονίκη, να μάθω καλύτερα τα μέρη. Δεν θέλω να κουράζω τον εαυτό μου, πρέπει να είμαι έτοιμος για την επόμενη ημέρα των προπονήσεων».

 

Πηγή: forzaonline.gr

Διαβάστε ακόμη...