Ζίβκοβιτς από τα παλιά

Από paok24.com: Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ στην νίκη του ΠΑΟΚ με τον Βόλο, για την 13η αγωνιστική, με μία δύσκολη περιστροφή του σώματος του και το τέλειο τελείωμα για να καταλήξει η μπάλα στα δίχτυα. Ένα γκολ που πιθανότατα θα τεθεί υποψήφιο για το καλύτερο της χρονιάς.
Πηγή: paok24.com
Ζίβκοβιτς από τα παλιά

Ο Σέρβος όμως, πραγματοποίησε συνολικά την πιο μεστή του εμφάνιση την φετινή σεζόν. Παρόμοια μόνο, με αυτήν στην δεύτερη αγωνιστική και το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Δηλαδή στα δύο μοναδικά παιχνίδια που έχει ασίστ και γκολ.

Συνολικά, σε 90 λεπτά συμμετοχής κατέγραψε 4 τελικές προσπάθειες, με την μία εντός εστίας, δηλαδή το γκολ, και ένα δοκάρι. Δημιούργησε 3 φάσεις για τον ΠΑΟΚ, με 4 πάσες κλειδιά και 3 σέντρες (μια επιτυχημένη). Ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 3 αναχαιτίσεις μπάλας και 41 πάσες -80% ποσοστό επιτυχίας σε αυτές- ενώ μοναδικό μελανό του σημείο είναι οι 7 περιπτώσεις κατά τις οποίες έχασε την κατοχή της μπάλας. Το τελευταίο ωστόσο είναι περίπου στον μέσο όρο του φέτος.

Αντίστοιχα και στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, όπου είχε την ασίστ στο νικητήριο γκολ του Νάρεϊ στο 90+6′, τα νούμερα του Ζίβκοβιτς είναι πάνω-κάτω τα ίδια. Δημιούργησε δύο ευκαιρίες, είχε ισάριθμες τελικές, μια εντός εστίας, με 4 πάσες κλειδιά και 5 σέντρες. Έξι χαμένες κατοχές, τρεις ανακτήσεις μπάλας, με μικρότερο ποσοστό επιτυχημένων μεταβιβάσεων, 65%, σε 46 προσπάθειες.

Στα ενδιάμεσα παιχνίδια, ο Σέρβος κινήθηκε σε πιο ρηχά νερά. Φυσικά, ευχής όλων να συνεχίσει ακριβώς από εκεί που σταμάτησε, με την επιστροφή του από το Παγκόσμιο Κύπελλο, με την εθνική Σερβίας.

Διαβάστε ακόμη...