Δύο τα βασικά ερωτηματικά!

Από paok24.com: Στο... πρώτο ημίχρονο των αναμετρήσεων με την Χάιντουκ Σπλιτ, με "φόντο" την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa Conference League, ο ΠΑΟΚ έκανε τη... δουλειά, επιστρέφοντας στη Θεσσαλονίκη με ένα αποτέλεσμα που αν μη τι άλλο μπορεί να χαρακτηριστεί θετικό!
Πηγή: paok24.com
Δύο τα βασικά ερωτηματικά!

Φυσικά, όλοι στον Δικέφαλο, με πρώτο τον Ραζβάν Λουτσέσκου, γνωρίζουν πολύ καλά πως το εισιτήριο για την τελευταία φάση πριν τους ομίλους είναι "ανοιχτό" και πως η ρεβάνς με τους Κροάτες στην Τούμπα, την ερχόμενη Πέμπτη στις 20:30, μόνο εύκολη δεν πρόκειται να είναι!

Ουσιαστικά, o ΠΑΟΚ μπαίνει από σήμερα σε... κλίμα Χάιντουκ, με τα βασικά ερωτηματικά, τα οποία θα απαντηθούν τις επόμενες ημέρες, να είναι δύο! Το πρώτο, έχει να κάνει με το αν ο Λουτσέσκου εμπιστευτεί φανέλα βασικού στον Αλί Σαμάτα ή χρησιμοποιήσει εκ νέου στο αρχικό σχήμα τον Μπράντον Τόμας.

Το δεύτερο, έχει να κάνει με τον "παρτενέρ" του Χάρη Τσιγγάρα στον άξονα της μεσαίας γραμμής, με το σενάριο για χρησιμοποίηση του Μαγκομέντ Οζντόεφ να φαντάζει ως το λιγότερο πιθανό. Αντίθετα, βάσει της λογικής, προβάδισμα φαίνεται να έχει ο Στέφαν Σβαμπ, ενώ στο τραπέζι βρίσκεται και το όνομα του Φιλίπε Σοάρες!

Κατά τα άλλα, πολύ δύσκολα θα διαφοροποιηθεί η τετράδα των Κεντζιόρα, Έκονγκ, Κουλιεράκη, Μπάμπα στην άμυνα και αυτή των Νάρεϊ, Κωνσταντέλια και Ζίβκοβιτς πίσω από τον κεντρικό επιθετικό, ενώ κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται φυσικά ο Κοτάρσκι!

Διαβάστε ακόμη...