Βόλος, τελικοί και ντέρμπι

Αρχίζει να γεμίζει ξανά η ασπρόμαυρη ατζέντα του σαββατοκύριακου, με τα τμήματα του ΠΑΟΚ να συνεχίζουν ή να ξεκινούν την πορεία τους στη νέα αγωνιστική χρονιά.
Πηγή: paok24.com
Βόλος, τελικοί και ντέρμπι
Photo Credits: @paokfc.gr website

Ξεκίνημα το Σάββατο στις 16:00 με την ομάδα χάντμπολ γυναικών του ΠΑΟΚ να παίζει με τη Νέα Ιωνία στη «Χαλκιοπούλειο» της Λαμίας στον τελικό του Σούπερ Καπ. Ελεύθερη η είσοδος στο ματς, με τον τελικό να μεταδίδεται μέσω του STAR Κεντρικής Ελλάδας.

Στις 17:00 στο Πανθεσσαλικό δοκιμάζεται η ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ απέναντι στο Βόλο για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League με στόχο να επιστρέψει στις νίκες. Ο αγώνας θα μεταδοθεί μέσω του CosmoteSport1.

Το βράδυ του Σαββάτου στις 21:30 η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ παίζει στον τελικό των προκριματικών του FIBA Champions League με αντίπαλο την Πετκίμσπορ. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω livestream στο YouTube από τη διοργανώτρια αρχή του θεσμού.

Την Κυριακή στις 15:45 στη Μίκρα η ομάδα χάντμπολ ανδρών του ΠΑΟΚ κάνει… ποδαρικό στο νέο πρωτάθλημα φιλοξενώντας τον Ολυμπιακό. Το ματς θα μεταδοθεί μέσω της ΕΡΤ3.

Λίγο αργότερα στις 16:30 το ιστορικό πρώτο παιχνίδι του futsal του ΠΑΟΚ στη μεγάλη κατηγορία, με τον Δικέφαλο να αντιμετωπίζει στην Αθήνα την Κόμπρα. Το ματς θα μεταδοθεί μέσω livestream από το κανάλι της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος στο YouTube.

Στις 17:00 στην Ευκαρπία ο ΠΑΟΚ Β δίνει το πρώτο του παιχνίδι στη φετινή Super League 2 αντιμετωπίζοντας τον ΠΟΤ Ηρακλή. Μέσω του διαδικτυακού ΣΚΑΙ η κάλυψη του παιχνιδιού.

Διαβάστε ακόμη...