Dr Jekyll & Mr ... ΠΑΟΚ!

Σπουδαία νίκη για τον ΠΑΟΚ μέσα στη Φινλανδία επί της Ελσίνκι με 2-3...
Dr Jekyll & Mr ... ΠΑΟΚ!

Βλέποντας την κλήρωση, τα πράγματα έμοιαζαν απλά. Τέσσερις νίκες με Ελσίνκσι και Αμπερντίν και η δεύτερη θέση είναι εξασφαλισμένη. Μία νίκη με την Άιντραχτ και η πρωτιά είναι εφικτή.

Φυσικά βέβαια, η σκέψη από την πράξη απέχουν έτη φωτός. Και αυτό έγινε φανερό στο πρώτο σημερινό ημίχρονο, το οποίο ήταν απλά σοκαριστικά κακό.

Ένα ημίχρονο στο οποίο ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να αλλάξει δεύτερη πάσα, ένα ημίχρονο που μας προβλημάτισε όλους βαθιά.

Μπαίνοντας όμως στο δεύτερο μέρος ήταν σαν να άφησε ο ΠΑΟΚ το φάντασμα του στα αποδυτήρια και άφησε τον κανονικό του εαυτό να παίξει ποδόσφαιρο. Πίεση, δοκάρι, ευκαιρίες, τρία γκολ και επιτέλους βγήκε η ποιότητα στον αγωνιστικό χώρο. Οζντόεφ και Τάισον άλλαξαν τελείως το ματς, και η ομάδα κατάφερε να πάρει μια νίκη πολύ σημαντική για την οικονομία του ομίλου.

Είναι φανεροί φυσικά πως ο Λουτσέσκου ψάχνει ακόμη σταθερές σε όλες τις γραμμές του γηπέδου και αυτό φυσικά έχει δυσάρεστες επιπτώσεις, εφόσον είμαστε ακόμη στην αρχή της χρονιάς μεν, η ανάγκη για τα αποτελέσματα είναι τεράστια δε.

Επόμενος σταθμός Γιάννινα και επιστροφή στην ελληνική μίζερη πραγματικότητα με την ελπίδα η ομάδα να ρολάρει χτίζοντας πάνω στο εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο.

Διαβάστε ακόμη...